Poznati proizvođač kave poziva mlade kreativce da osmisle sadržaj za kompanijski TikTok profil

6. veljače 2023. – Barcaffè oglasom u kojem traži TikTok entuzijaste koji će svoju kreativnost i ljubav prema ovoj društvenoj mreži unovčiti, privukao je veliku pozornost.

„Dok provodiš vrijeme na TikToku želiš li nešto i zaraditi? I više od toga, zamisli da si plaćen za to da ostvariš sve ciljeve sa svoje bucket liste i istovremeno piješ najbolju kavu? Barcaffè traži ambasadora koji će voditi hrvatski Barcaffè TikTok profil i kreirati originalne i uzbudljive TikTok izazove“, pojašnjavaju organizatori.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barcaffè (@barcaffe)

Kako sudjelovati?  

Riječ je o nagradnom natječaju u sklopu kojeg sudionici trebaju snimiti prezentacijski video te prijaviti se na web stranici getgoing.Barcaffè.hr.  Autor najkreativnijeg videa bit će izabran za Barcaffè TikTok ambasadora. Posao uključuje osmišljavanje TikTok izazova, a pobjednika očekuje mjesečna naknada za rad. Angažman traje do kraja 2023. godine, a natječaj je raspisan u Hrvatskoj i Sloveniji.

„Ako uživaš u ispijanju kave uz druženje i tiktokanju, nemaš o čemu razmišljati. Prijavi se! Tko zna, možda ti postaneš novi influencer regionalne medijske scene i otvore ti se nove prilike. A ako ništa drugo, ostat će ti super uspomene, zarada i puno kave“, navodi se u oglasu.

Prijave za posao primaju se na web stranici Barcaffè zaključno s ponedjeljkom 27. veljače 2023. godine.