Kaput vinil 2489 kn_nova cijena 1742,30 kn; Guess haljina nova cijena 225,80 kn

Najveći shopping blagdan Black Friday u godini sve je bliže i idealna je prilika za kupovinu modnih komada po sjajnim cijenama. Luksuzni američki brend Guess u svojoj kolekciji nudi pregršt crnih, atraktivnih komada pomoću kojih možete napraviti bezbroj odjevnih kombinacija za svaku priliku. Mi smo povodom Black Friday-a odabrali svoje favorite koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za outfit, a ove godine u periodu od 26.-30.11. sve Guess artikle pronaći ćete na 30% popusta.

Guess torba 979 kn_nova cijena 685,30 kn, druga po redu torba 699 kn_nova cijena 489,30 kn, treća torba 699 kn_nova cijena 489,30 kn

Crne torba obavezna je i nosiva u svim prilikama. Čak i najjednostavniji outfit može se podići s dobrom torbom. Bez obzira na to koliko torbica različitih dimenzija, boja i oblika imale, najvažnije mjesto u našem ormaru zauzima klasična crna torbica koja je nosiva u svakoj prilici i uz svaki outfit. Crna torbica ima status modnog klasika kao i mala crna haljina, a može se nositi u svakoj prilici, bez obzira na trenutne trendove. Ona će učiniti da izgledate luksuznije, elegantnije i ženstvenije.

Guess torba 1259 kn_nova cijena 881,30 kn; 1189 kn_nova cijena 832,30 kn

Za vrijeme kišnih dana neophodne su gumene čizme koje mogu biti izuzetno trendi poput ovih sjajnih s naglašenim Guess logotipom. Uz njih, odlično će se uklopiti vrlo moderan vinil kišni kaput, a mala crna torbica s ručkom i slovom ‘G’ bit će savršeno ukomponiran detalj.

osljednjih godina gležnjače su zasjele na tron obaveznih cipela koje se odlično kombiniraju uz sve vrste outfita, a ponajviše uz urbane i street style.  Mi ih najviše volimo u ležernijoj kombinaciji s naglaskom na cool detalje poput metalnih kopči i lanaca.