17. rujna 2022. – Rušenje – Australija vraća se s četvrtom sezonom na Viasat Explore, a priče su uzbudljivije nego ikad! I ova nova sezona od šest epizoda odlazi na oronula i opasna mjesta kamo se usude kročiti samo oni koji nose zaštitne kacige, sigurnosne prsluke i čizme s čeličnom zaštitom. Po dvije epizode možete pogledati svake subote od 17. rujna, u 18:10 sati, samo na programu Viasat Explore.

Od divovskih silosa do gorostasnih palača, pridružite se ekipama diljem Australije dok rade ono što rade najbolje – ruše staro kako bi pripremile teren za uzbudljive nove graditeljske pothvate. Družite se sa svojim omiljenim likovima, među kojima su Lady Penelope (Thunderbird Demolition), Deno (Greenway Demolition), Jenneffer (Logan City Demolition) te Peter i njegova ekipa Demolition Australia iz Sydneyja. Upoznat ćete i puno novih lica iz ekipa u saveznim državama Victoria, Južna Australija i Novi Južni Wales. Pridružite im se na terenu i uvjerite se iz prve ruke u zahtjevnost ovog napornog, a često i opasnog posla. Upoznajte alate koje koriste, uključujući i mehaničke zvijeri koje obavljaju najgore poslove, kao i široko znanje potrebno za održavanje i upravljanje tim strojevima. Uđite među ruševine i osjetite adrenalin dok se ovi vješti i iskusni profesionalci hvataju ukoštac sa zahtjevnim projektima i prekratkim vremenskim rokovima. Uđite u upravljačku kabinu dok kugle za rušenje probijaju zidove te se uzdignite iznad prometnih cesta dok se ruše trošne fasade.

Upoznajte prašnjavi, riskantan i uzbudljiv svijet koji vam donosi emisija Rušenje – Australija, čiju premijeru možete pogledati 17. rujna u 18:10 sati, na programu Viasat Explore.


Za više informacija o programu
Viasat Explore, posjetite www.viasatexplore.com.hr i pratite na https://www.facebook.com/ViasatExploreH