24. lipnja 2022. – Armani beauty ponosno predstavlja britanskog glumca Regé-Jeana Pagea kao novo lice mirisa ARMANI CODE. Regé-Jean Page pojavit će se u kampanji za novi miris ARMANI CODE PARFUM francuskog redatelja Manua Cossua i britanskog fotografa Damona Bakera, koja će svjetlo dana ugledati u rujnu.

Regé-Jean Page tumači i istražuje nijanse nježne i iskrene muževnosti kojom se ne razmeće ni hvali. On autentično i spontano predstavlja bogatstvo i živahnost kulture karakteristične za vrijeme u kojem živimo”, izjavio je Giorgio Armani.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Regé-Jean Page (@regejean)

Regé-Jean Page je dodao: „Uloga koju utjelovljujem za Armani Code posebna je povlastica. Daje mi priliku da utjelovim ležeran stil brenda koji je definirao izgled vrhunca prepoznatljivog kinematografskog stila te i dalje nadahnjuje progresivan pogled na to kako ćemo oblikovati svoju budućnost.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Armani beauty (@armanibeauty)

Uz Regé-Jeana Pagea, koji utjelovljuje srž suvremene muževnosti, Giorgio Armani otkriva i novi avangardni ARMANI CODE. Nova jedinstvena bočica mirisa ARMANI CODE, pravokutnog oblika i zaobljenih uglova, može se ponovno napuniti te je osmišljena kao poruka o nastojanjima brenda za povećanje održivosti. Za ovaj novi miris majstor parfumer Antoine Maisondieu (Givaudan) iznova slaže prepoznatljiv miris ARMANI CODE PARFUM, no zadržava njegov senzualni identitet koji odiše aromatičnim mirisom drva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Armani beauty (@armanibeauty)

Regé-Jean Page ovom se ulogom pridružuje brendu Armani Beauty i glumicama Cate Blanchett, Tessi Thompson, Zhong Chuxi, Adriji Arjona, Alice Pagani i Greti Ferro te glumcima Jacksonu Yeeu i Nicholasu Houltu, kao i modelima Barbari Palvin, Madisin Rian i Valentini Sampaio. Sva lica brenda Armani Beauty na svoj način utjelovljuju viziju ljepote Giorgija Armanija.

Page je posjetio reviju muške kolekcije Giorgio Armani proljeće/ljeto 2023. koja se održala 20.06. u Milanu.

O REGÉ-JEANU PAGEU

Regé-Jean Page, rođen u Londonu, započeo je karijeru na kazališnim daskama, a zatim je svoj uspjeh ostvario u raznim ulogama u televizijskim serijama prije nego što se prebacio na veliko platno. Glavna uloga vojvode od Hastingsa u prvoj sezoni BRIDGERTONA na Netflixu donijela mu je svjetsku slavu. Nakon što je premijerno prikazan u prosincu 2020., BRIDGERTON je postao najgledanija serija na Netflixu. Regé-Jean Page primio je pohvale za svoju ulogu sa svih strana svijeta, a prva sezona BRIDGERTONA ostvarila je 12 nominacija za nagradu Emmy.

Uskoro izlazi njegov novi igrani film THE GRAY MAN, koji će se prikazivati u kinima od 15. srpnja i na Netflixu u svim zemljama od 22. srpnja. U njemu glumi uz Chrisa Evansa, Ryana Goslinga i Anu de Armas, dok Joe i Anthony Russo stoje iza režije, scenarija i produkcije filma.

Isto tako nedavno je završio snimanje filma DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMONG THIEVES produkcijske kuće Paramount Pictures, u kojem glumi uz Chrisa Pinea, Michelle Rodriguez, Justice Smith i Hugha Granta. Film bi trebao izaći 3. ožujka 2023.

Page će igrati glavnu ulogu i biti izvršni producent nove verzije filma THE SAINT iste produkcijske kuće. Isto tako bit će izvršni producent i pojaviti se u nadolazećem filmu pljačke u suradnji s piscem i redateljem Noahom Hawleyem. Ovaj i dalje bezimeni projekt radit će se za Netflix i AGBO, produkcijsku kuću Joea i Anthonyja Russoa.

U 2021. Regé-Jeanu Pageu pripala je čast naći se na popisu TIME100 Next časopisa Time, kojim se ističu pojedinci koji oblikuju budućnost i definiraju kako će izgledati sljedeća generacija lidera.