NIVEA i Laboratorij zabave – popularni studio za igru, zabavu i smijeh, razveselili su najmlađe posjetitelje Avenue Malla zanimljivim interaktivnim predstavama i kreativnim radionicama za djecu. niveaMaštovite NIVEA priče dobile su posebno ruho u izvedbi Laboratorija zabave kroz popularnu metodu storytellinga kojom su predstavljene avnature glavnih likova i njihovih vjernih suputnika.

Simpatična djevojčica Mija i nestašna Vila zajedničkim su snagama pronašle izgubljeni čarobni štapić, a maleni dječak Luka skupio je hrabrost i uz svog omiljenog Zeku skočio sa visoke skakaonice u bazen. Brojni mališani aktivno su se uključili u predstavu te proživjeli njihove zgode iz vlastite dječje perspektive.

Nakon predstave uslijedila je kreativna radionica na kojoj su djeca i roditelji izrađivali čarobni štapić, zečje uši i ribice. Izrađene rekvizite ponijeli su kući kao lijepi podsjetnik na subotnje druženje, a NIVEA je dodatno razveselila sve okupljene raznim poklonima i dodatnim popratnim sadržajima.

Ako ste danas propustili predstave i radionice – ne brinite, sljedeće subote, 18. travnja u Avenue Mallu NIVEA i Laboratorij zabave pripremaju dvije nove predstave i kreativne
radionice u 10 i 16 sati na glavnoj pozornici.

Sve NIVEA priče i zanimljiv popratni interaktivni sadržaj dostupan je i na www.nivea.hr/price.