Foto:  Mario Poje

Više od osamdeset posto gradskih vožnji putujte na struju uz Toyota C-HR Hybrid Electric sada dostupan u posebnoj ponudi s atraktivnom ratom od 219 EUR mjesečno!

 

Ako je život cesta kojom treba voziti, jedan auto model je vaša idealna putovnica – i to iz itekako dobrih razloga. Jer među mnogobrojnim novim vozilima koja se trenutno nude na hrvatskom tržištu, za sve pustolovine koje tek treba otkriti pažnju obratite na Toyotin C – HR. Pitate se zašto? Vrlo jednostavno: zanimljivijeg, dinamičnijeg i učinkovitijeg automobila teško da ćete pronaći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toyota Hrvatska (@toyota_hr)

Prava je ikona dizajna i stila, točnije, najatraktivnija Toyota na cesti proizvedena od strane lidera s čak 25 godina iskustva u razvoju hibridno – električne tehnologije. Ovaj suvremen i moderan model koji plijeni pažnju fantastičnim dizajnom opremljen je najmodernijim tehnologijama za sigurnost i multimediju te sada dostupan u posebnoj ponudi s atraktivnom mjesečnom ratom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toyota Hrvatska (@toyota_hr)

Da, dobro ste pročitali. Napokon došao i taj, od strane automobilskih entuzijasta, dugo iščekivani trenutak. Osim odlične cijene od svega 219 eura mjesečno, svaki kupac uz brzu isporuku dobiva i deset godina općenitog jamstva koje vrijedi do prijeđenih 185.000 kilometara  – ovisno što prije nastupi. Osim toga, dobiva i deset godina jamstva na hibridnu bateriju što je iznimno važno jer s Toyotom C – HR Hybrid Electric više od osamdeset posto gradskih vožnji putujete na struju. Ova odlična prednost, naročito u svijetlu nestabilnih cijena energenata, svakako će pozitivno djelovati na smanjenje troškova u nepreglednom i ovih dana često ograničenom kućnom budžetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toyota Hrvatska (@toyota_hr)


Što se ušteda tiče, tu C-HR pruža i dodatnu pomoć putem analize načina vožnje jer vozaču pruža korisne povratne informacije koje mu pomažu da u još većoj mjeri vozi na električni pogon i smanji svoju potrošnju goriva, sve kako bi izvukao najviše iz svog hibrida. Naravno, sa svim Toyota modelima – pa tako i ovim – vozite i štedite, ali kada je C-HR u pitanju tada na cesti i dominirate kao nikada do sad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toyota Hrvatska (@toyota_hr)

Naime, C – HR diže hibridno iskustvo vožnje na jednu sasvim novu razinu, a kada izađete na cestu automatski zavladate njome. Vozite, privlačite poglede, a drugi vozači i pješaci se okreću za vama. Riječ je o crossover modelu s povišenom pozicijom sjedenja, danas najprivlačnijeg oblika vozila koji je zbog toga sve češći odabir mlađih urbanih obitelji. Zbog svog upečatljivog izgleda i nekonvencionalnog duha savršen je za sve vozače koji žele da im automobil ocrtava stav. Zapravo, ovaj model predstavlja novi dizajnerski pravac za segment crossovera: potpuno različit stil koji donosi novu razinu dinamičnosti i senzualnosti na tržište, kombinirajući gornji dio siluete coupea s izdignutim donjim dijelom SUV-a. Zadnji dio zauzimaju velika peta vrata, koja omogućuju lak prilaz prtljažnom prostoru, dovoljno velikom za kofere pet osoba – što putovanja čini puno praktičnijima i s manje stresa.

Uz Toyotu C-HR zadovoljit ćete potrebu za više i držati svoju budućnost u svojim rukama jer nalazi se na popisu najsigurnijih automobila na svijetu. Usred gužve i užurbanog života, zaista je umirujuće znati da je Toyota C-HR opremljena nekim od najsofisticiranijih sigurnosnih tehnologija. I zato, dok ste vi usredotočeni na život, Toyota C-HR će se koncentrirati na vašu dobrobit na cesti.

Tiha, učinkovita i još štedljivija nego prije, dozvoljava da baš svako vaše osjetilo bude zadovoljeno. Pružajući izuzetnu reprodukciju zvuka, C-HR može biti opremljen premium audio sustavom JBL koji obuhvaća 8-kanalno stereo pojačalo od 576 watta s devet zvučnika, uključujući i dva potpuno nova JBL visokotonca. Zgodna informacija je i ta da je partnerstvo Toyote i JBL počelo još 1996. godine te se od tada uspješno nastavlja. Kvalitetu JBL prepoznaju muzički profesionalci, pa se širom svijeta njihovi audio sustavi koriste u brojnim koncertnim dvoranama, događajima i na stadionima. Točnije, JBL se koristi na 80% koncerata, u 70% muzičkih studija i 90% kinodvorana s certifikatom THX. Kako je kvaliteta zajednički fokus obje tvrtke, rezultat je novi, beskompromisni premium audio sustav posebno skrojen za C-HR.

Internetske usluge MyT uključuju multimedijski sustav osmišljen kako bi svaka vožnja bila sigurnija i zabavnija, bez obzira jeste li u vozilu ili izvan njega. Putem internetskih usluga MyT imate pristup poduci za hibridnu vožnju koja pomaže u optimalnoj vožnji na električni pogon, kao i osvježenja u stvarnom vremenu poput upozorenja na kamere za mjerenje brzine. Povrh toga, tu je i mogućnost spajanja telefona u automobil kako biste uživali u svojim omiljenim aplikacijama izravno putem zaslona sustava za informiranje i zabavu u automobilu. Vjerujemo da koristite neke od njih, ponajviše Spotify, WhatsApp, Audible i Google Maps.

Stoga, iskoristite ovaj pogodan trenutak, a još više detalja o svim aktualnim pogodnostima saznajte na poveznici: https://www.toyota.hr/buy-and-offers/offers/chr-hybrid-1-8

Dobitnica u darivanju knjiga objavljenom 22. travnja je Dunja VojnovićMolimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!