Kobe Bryant, Serena Williams, Alyson Felix, Rafael Nadal i druge sportske zvijezde u Nikeovom kampanji “Find Your Fast” izazivaju trkače da zajedno istrče najbrži kilometar

Svi koji trče znaju koliko strpljivosti treba za postići brzinu, ali isto tako znaju i da uvijek može brže. Kobe, Serena, Alyson Felix i brojne druge sportske zvijezde u Nikeovoj kampanji „Find your fast“ motiviraju trkače da prijeđu svoje granice te zajedno ovog ljeta istrče najbrži kilometar.

Nike Zoom legija poziva sve sportaše da se priključe izazovu te, uz osmišljene programe putem Nike+Run i Nike+ Training Club aplikacija, ostvare svoj najbrži kilometar.

nike

Nike+Run Club treneri pripremili su osmotjedni program za ostvarenje cilja. Program uključuje treninge, motivacijsku glazbu i savjete eksperta kako biste postali brži i bolji. Uz sve to, pridružit će vam se i Ptica trkačica i ekipa iz Looney Toonesa te dodati malo zabave iz tjedna u tjedan.

nike2

Šest Nike Master trenera udružili su snage i pripremili fitness izazov koji će pridonijeti snazi i brzini kroz set dnevnih treninga. Program počinje 7. srpnja, a dostupan je putem Nike+ Training Club aplikacije.

Na kraju kampanje, 30. kolovoza, sudionici će putem aplikacije biti izazvani istrčati svoj najbrži kilometar zajedno s vrhunskim sportašima koji će sudjelovati na Svjetskom prvenstvu u atletici u Pekingu.

Osim ubojite brzine i vrhunskih rezultata, ovim je sportašima zajedničko i to da trče u tenisicama s Nike Zoom tehnologijom. Riječ je o tehnologiji dizajniranom za sportaše različitih disciplina čija se izvedba zasniva na brzini. Bilo da je riječ o eksplozivnom i snažnom pokretu ili munjevitoj promjeni smjera, niski profil i responzivni Zoom Air apsorbira pokrete najbržih igrača na svijetu.

Omiljena tenisica iz Zoom obitelji jest Nike Air Zoom Elite 8 čija udobnost, lakoća i niski profil pružaju trkačima što bolji osjećaj podloge, a u isto vrijeme i snažan odskok zahvaljujući konstrukciji zračnog jastuka u potplatu.

Uz Air Zoom Elite 8, Zoom kolekcija obuhvaća i Nike Air Zoom Pegasus 32, Nike Air Zoom Structure 19, Nike Air Zoom Odyssey and Nike Air Zoom Vomero 10 tenisice.

nike3