Police naočale
Police: 1270,00 kn

Talijanska modna tvrtka opet zablistala svojom najnovijom kolekcijom sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2021.

Renomirana talijanska tvrtka De Rigo Vision, svjetski lider u proizvodnji i distribuciji vrhunskih sunčanih naočala lansira kolekcije sunčanih naočala za nadolazeću ljetnu sezonu 2021., podižući estetiku globalno poznatih brendova Police, Carolina Herrera, Furla
i Fila na jednu posve novu razinu. Bogato iskustvo u dizajniranju te stalna potraga za novim inovativnim rješenjima te neusporediva udobnost i najbolji izbor i kvaliteta acetata i leća s izvanrednom zaštitom, ključni su elementi najnovijih kolekcija proizašle iz kreativne radionice ove modne kuće. Svi modeli jamče njihovu osnovnu svrhu: udobnost, zaštitu i trajnost. Svojim novim kolekcijama De Rigo Vision još jednom potvrđuje svoju visoku pozicioniranost na domaćoj i međunarodnoj modnoj sceni prezentirajući svoju vrhunsku kvalitetu i prepoznatljivi talijanski dizajn.

Njihov cilj? Da vam ponude široki izbor sunčanih modela koji će udovoljiti funkcionalnosti i estetici svih dobnih skupina i, dakako, svim budžetima! Na vama je samo da izaberete svoj!

POLICE ŽENSKA SUNČANA KOLEKCIJA 2021

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Police Lifestyle (@policelifestyle)

 

Lijepi dizajni i originalne kombinacije acetata, metala i gume udahnjuju novi život modelima koji utjelovljuju autentičnost brenda. Klasični oblici koji prevladavaju ženskom kolekcijom modernizirani su u pravom
Police stilu s detaljima na klincima i gumenim gliterastim umetcima kao pravi sportski i šik efekt.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Police Lifestyle (@policelifestyle)

POLICE X LEWIS HAMILTON SUNČANA KOLEKCIJA 2021

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Police Lifestyle (@policelifestyle)

Nova Police x Lewis Hamilton kolekcija kombinira vječni Police duh s osobnim stilom prvaka Formule 1. Kolekcija se poigrava suptilnim kombinacijama vitkih metalnih detalja i bio-acetata koji po svemu ističu slojevitost svakog modela.

1795,00 kn


Veliki izbor clip-on i
fotokromnih leća čini kolekciju eklektičnom i prihvatljivom za gotovo svaku prigodu. Svi modeli u kolekciji dolaze u elegantnoj zlatnoj baršunastoj futrola.

CAROLINA HERRERA SUNČANA KOLEKCIJA 2021

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera)

Stilovi bogatih osobnosti, uvećani utisnuti logotip CH i kultne crvena boja kolekciju čine idealnom za kozmopolitsku ženu Carolina Herrera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera)

Elegantan acetat, boje i detalji od titana, miješaju se u novim interpretacijama elegantnih pruga i motiva šahovskog polja – osnovne su reference koje evociraju na kolekcije haljina i modnih dodatka osmišljene od strane modnog dizajnera i novog kreativnog direktora Wes Gordona, kojima je dao novu dimenziju savršenog stila.

Carolina Herrera: 1270,00 kn

FURLA SUNČANA KOLEKCIJA 2021

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FURLA (@furla)

Logotip Furla ‘Arch’ krade svu pozornost u najnovijoj kolekciji, a kao novi simbol brenda nadahnut je vizurama grada Bologne s kojim otvora svoja vrata inkluzivnom svijetu brenda s kojim predstavlja svu svoju povijesnu vrijednost „Made in Italy“ proizvodnje.

Furla: 1195,00 kn, 1345,00 kn

Logotip ‘Arch’ predložen je u nekoliko varijacija koji zauzima središnje mjesto na krilcima te po prvi puta sadrži metale različitih boja – ili čak u potpuno nove teksture.

FILA SUNČANA KOLEKCIJA 2021

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FILA Europe (@filaeurope)

Smjelost i prepoznatljivost glavne se značajke proljetno/ljetne kolekcije. Brend ponovno postaje glavni subjekt stila i originalnog identiteta.

Raznolikost modela je opsežna i iznenađujuća. Kolekcija baštini čiste linije i performanse za sportaše koji žele maksimalnu elastičnost i praktičnost baš kakav je i njihov životni stil. DNK brenda u središtu je pozornosti u nepokolebljivoj želji za isticanjem FILA logotipa u svim svojim brojnim interpretacijama.

Nove kolekcije sunčanih naočala De Rigo brandova Police, Carolina Herrera, Furla i Fila dostupna je u svim prodajnim mjestima Optike Anda.