Jesen 2020. obilježit će crna boja – modni imperativ ove sezone. Ne postoji odjevna kombinacija, godišnje doba ili prigoda u kojoj možete pogriješiti s crnom bojom.

Vođena ovim modnim klasikom, Guess kolekcija donosi statement modele koje će svaka žena poželjeti u svojem ormaru.  Moderni i klasični crni komadi poput sakoa, kožnih hlača, salonki i gležnjača, čine savršen sklad s modnim dodacima koji se poigravaju s urbanim i buntovnim stilom.  Istaknuti Guess logotip i personalizacija slova G daju notu luksuza modnim dodacima koji će podići svaku odjevnu kombinaciju.

Za inspirativan urbani, street style look odaberite Guess kardigan s izvezenim i naglašenim logotipom na leđima, uz koji možete kombinirati hlače ili suknju te glomazne gležnjače i ruksak.  Ako trebate odjevnu kombinaciju za elegantnije prigode sigurno nećete pogriješiti kombinacijom crnih kožnih hlača i sakoa, jednostavnih salonki i upečatljive Guess torbice.

Kako biste razbili monotoniju i malo se odmaknuli od potpunog crnog outfita, poigrajte se s nakitom, maramom, remenom ili kapom u drugoj boji.

Svoj omiljeni crni odjevni komad odaberite u Guess storeu ili na www.fashionandfriends.hr!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 28. listopada je Tina Erjavec. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!