Sasvim je normalno vidjeti starijeg muškarca sa mlađom djevojkom. Čak se takvo nešto i očekuje. No što kada starija žena odabere mlađeg muškarca?

Okolina obično reagira s negodovanjem, jer takve su stvari obično društveno neprihvatljive, zabranjene i sasvim drugačije od onog na što smo navikli.

Iako se mnogi trude razmišljati van ‘kalupa’, kao što bi Amerikanci rekli ‘Out of the Box’, sasvim smo sigurni da još nismo sasvim dostigli taj nivo. Stariju ženu i mlađeg muškarca i dalje ćemo gledati s negodovanjem, a svaku mlađu ženu i starijeg muškarca svrstavati u isti koš, jer to nije ono što bi trebalo biti.

No zapravo, jesmo li se ikada zapitali kako se upravo oni osjećaju u takvim vezama. Da li to njima odgovara, te dali uopće gledaju na razliku u godinama kao neki taboo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sunday mood ‍♀️

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Obično, ako je žena sa mlađim muškarcem, svi će pomisliti kako joj on služi isključivo za jednu stvar, a to je užitak u krevetu.

Želimo li razmišljati izvan ‘kalupa’?

Zapitajte se, za početak, zašto bi uopće izabrala mlađeg muškarca. Obično su oni stariji, mrvicu ozbiljniji.

Upravo zato. Ponajprije, on je pun energije, pokreće sve oko sebe, ne primjećuje probleme, ne žali se. On živi punim plućima i za njega ništa nije nemoguće. Uzmemo li u obzir i to da ženski libido svoj vrhunac dostiže u četrdesetima, taj spoj može završiti samo na jedan način, a to je vatrometom.

Koje su još osobine mlađih frajera na koje žene padaju?

Radost, raduje se poslovima, dostignućima, još uvijek se raduje svemu što ga čeka. Za njega život nije problem, već izazov.

Strastven je u svemu što radi i što ga veseli. Svakodnevno je spreman na nova istraživanja, pronalazak hobija, aktivan je u svemu što radi.

Nema prtljage iza sebe, poput djece koji za sobom vuku alimentaciju, ili propalih brakova i psihopatskih žena. Potpuno je neopterećen, a ženama upravo to treba.

Život ga još nije bacio na koljena, mlad je živ i koja bi mu žena odoljela. On je tu, oboje se dobro slažu i to je klik za fatalnu privlačnost i avanturu, bez obzira koliko trajalo.

Stoga, zašto ne uživati? Trenutak, dva, koliko se njoj bude dalo, jer ipak, život ide dalje, a on je za nju i dalje samo klinac.

No što ako on nju ne želi pustiti, koji su to faktori koji bi bili potrebni da MILF i CILF opstanu kao par, na malo duže staze.

Svima je poznati izraz MILF (Mother i“d like to f***), što je ona za njega. Dok je on CHILF (Chicken I“d like to f***), za nju. No, što natjerati ovakav par na dužu vezu?

Ona, u svakom slučaju treba biti pomalo neozbiljna i djetinjasta, dok bi on morao biti ozbiljniji za svoje godine.

Iako sve počne kao zabava, ona je možda rastavljena, slomljenog srca, a on je došao u pravo vrijeme da joj pruži utjehu i digne samopouzdanje. Nakon prvobitne zabave pojave se i ozbiljne situacije gdje on pokaže svoju zrelost, podršku i oslonac. Pokaže joj da je uz nju u svakoj situaciji, da mu može vjerovati i da može računati na njega.

Upravo ovdje dolazi se do točke s koje nema povratka. Ona se veže uz njega, jer svaka žena traži osobu koja će biti uz nju, osobu na koju može računati. Ovdje njoj godine prestanu biti važne. Jer bez obzira bio on 5, 10 ili 15 godina mlađi od nje, nema nikakve veze. Bitno je da je ona sretna, a svi znamo da sretna žena, znači i da je njen muškarac sretan.

Stoga, možemo donijeti zaključak, kada te netko čini sretnim, godine zaista nisu bitne.

Ana-Marija Karakaš