CICA Bogata krema za ruke – ‘’Otkrijte svoju ljubav prema medu’’

POSEBNA ZAŠTITA ZA JAKO SUHE I OŠTEĆENE RUKE

Vjetar, hladnoća, rad rukama, pretjerano pranje fakori su koji utječu na to da našim rukama treba zaštita od vanjskih čimbenika, CICA bogata krema za ruke savršena je za obnavljanje kožne barijere. Njena bogata kremasta tekstura s baršunastim završetkom ugodno ih obavija (+86%
nakon mjesec dana).(1) Obogaćena tigrovom travom i medom lavande, obnavlja, umiruje i jača kožnu barijeru pružajući učinak “zavoja”: osjećaj zatezanja odmah se umiruje.
100% žena osjeća da su im ruke nahranjene i osjećaj nelagode je ublažen. (2) Njen prekrasan miris posebno je razvijen i za oštećenu kožu.

FOKUS JE NA MEDU LAVANDE IZ PROVANSE

Bogat aktivnim molekulama, med je pravi prirodni proizvod poznat po svojim hidratantnim obnavljajućim svojstvima. NUXE je odabrao med lavande (1) vrhunske kvalitete sa Red Label oznakom, ujedno to je med sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla koju očitava matična tvrtka u Provansi. Njegovo geografsko i cvjetno podrijetlo potvrđeno je analizom DNK kako bi se osigurala dosljedna kvaliteta.

FOKUS NA CENTELLA ASIATICA

Također nazvana “tigrova trava”, Centella Asiatica je biljka podrijetlom iz Azije poznata u tradicionalnoj  kineskoj medicini po svojim umirujućim i obnavljajućim svojstvima. Za CICA bogatu kremu za ruke NUXE  je odabrao ekstrakt 100% prirodnog podrijetla dobiven iz njezinih listova uz pomoć nježne ekstrakcije.

U istočnjačkoj medicini ona se ubraja među najvažnije ljekovite biljke – prema legendi su se ranjeni bengalski tigrovi valjali u njenim listovima da bi zaliječili rane. Otuda i jedan od naziva za ovu biljku: »tigrova trava«.

PRIRODA, UČINKOVITOST I SENZUALNOST

Prije 30 godina osnovan od strane francuske poduzetnice Alize Jabes, NUXE je vodeći brend u kozmetici prirodnog podrijetla.

Vođeni željama žena, NUXE proizvodi za njegu kože formulirani su i proizvedeni u Francuskoj prema zahtjevnim farmaceutskim standardima.
Uz poštivanje prirode, užitak je prisutan: zavodljive teksture i mirisi koji izazivaju pravu emocionalnu ovisnost.
NUXE iskustvo također možete otkriti u SPA NUXE: preko 60 iznimnih adresa u Francuskoj i diljem svijeta.
Poticanje ponovnog povezivanja tijela i uma.

NUXE proizvodi dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te u online trgovini
Sophia.hr.