Deveta revija dobrog filma po prvi puta u svojoj povijesti održat će se u razdoblju od puna dva tjedna!

kino1Continental film obavještava da će se pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma u razdoblju od 1. do 14. listopada ove godine ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol održati MAXtv Filmomanija 9 – deveta po redu filmska revija recentne europske i svjetske kinematografije koja će gledateljima donijeti izbor najzanimljivijih filmova s najznačajnijih svjetskih filmskih festivala! Za razliku od prethodnih, ova je jedinstvena po tome što će se prvi puta u svojoj povijesti održati u razdoblju od puna dva tjedna pa će tako budući gledatelji imati više vremena i mogućnosti pogledati sve ono što će ih zanimati iz širokog dijapazona najkvalitetnijih nezavisnih filmova u posljednjih godinu dana.

kino2

Tijekom revije koja će trajati puna dva tjedna bit će prikazano petnaest filmova koji su svoje premijere imali na filmskim festivalima u New Yorku, Londonu, Sundanceu, Veneciji, Berlinu, Cannesu i mnogim drugima.

kino3

Među prvim potvrđenim naslovima koji će se prikazati na devetoj po redu MAXtv Filmomaniji ističu se Ljubav (Love) najkontroverzniji film snimljen posljednjih nekoliko godina uglednog argentinskog redatelja Gaspara Noea koji je svoju premijeru imao na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu; Jastog (The Lobster) priznatog grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa koji je na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu nagrađen s tri nagrade; te Gospodin Holmes (Mr. Holmes) britanskog scenarista i redatelja Billa Condona, dobitnika prestižne nagrade Oscar s Ianom McKellenom u ulozi karijere kao ostarjeli detektiv Sherlock Holmes.

Kompletan program će biti objavljen uskoro.

Ne propustite MAXtv Filmomaniju 9 u kinu Cineplexx Centar Kaptol!