„Bio je to najzabavniji shopping školske obuće!“, moglo se čuti od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca ove subote u megacentru Planet Obuće u kojem je održan bogati zabavni program, kao najava novog i uspješnog početka školske godine.

indiraUz povoljne cijene cjelokupnog asortimana obuće za nadolazeću sezonu jesen/ zima 2015., za dobro raspoloženje pobrinula se i popularna pjevačica Indira, zaštitno lice Planet Obuće.

Osim što je zabavljala kupce, Indira se ovom prigodom izvrsno snašla i u ulozi modnog savjetnika, pa je zainteresiranima sugerirala modele, davala modne savjete i pomagala prilikom isprobavanja obuće i odabira.

Potragu za željenom školskom obućom upotpunili su i dobri zabavljači poput mađioničara, klauna, facepainting programa i karaoke showa, te nagradna iznenađenja, a najsretniji kupci osvojili su i primjerak novog albuma „Feniks“ grupe Colonia.

indira2

Indira, koja izvrsno poznaje ponudu Planet Obuće, najvećeg lanca obuće u Hrvatskoj, uskoro ponovno ulazi u studio i nastavlja ulogu modne ambasadorice u novoj reklamnoj kampanji Planet Obuće.