Na Pickbox NOW ovoga mjeseca stiže čak 18 novih filmova, a mi vam preporučujemo ove četiri romantične komedije kako biste se zagrijali za mjesec ljubavi! Zabavni, topli, ljubavni, duhoviti i veseli, ovi filmovi ugrijat će svako srce.

Predstavljamo četiri romantične komedije koje toplo preporučujemo!

The Attraction Test (2022.)

Sentimentalna i zanimljiva priča vrti se oko hvaljene sveučilišne profesorice Brooke (Tara Wilson). Brooke se  priprema otkriti svoju značajnu studiju koja potiče ljubav među strancima. No lansiranje njezine studije ugroženo je zbog kritike da sama nije pristupila vlastitom testu. Iako je obećala da se više nikada neće zaljubiti, pristaje na test sa svojim najvećim kritičarom.

Where Your Heart Belongs (2022.)

Ova zabavna romantična komedija vrti se oko marketinške stručnjakinje Mac Sullivan (Jen Lilley) čiji je posao ugrožen jer su mnogi njezini klijenti otišli Jasmine, influencerici na društvenim mrežama koja je jeftinija i vjeruje da je jednako učinkovita u marketingu. Unatoč problemima na poslu, Mac ide u svoj rodni grad na vjenčanje svoje najbolje prijateljice, u kojem nije bila od majčina sprovoda prije nekoliko godina. Njezin bivši dečko Dylan sada radi na farmi njezina oca, a među njima i dalje postoje iskre…

The Art of Us (2017.)

Dr. Harper Higgins (Taylor Cole) asistentica je povijesti umjetnosti na Cambridgeu. Kako bi spojila kraj s krajem, također predaje tečaj slikanja za odrasle. Iako nikada nije težila akademskom životu, ona kao imenovana kustosica mora organizirati nadolazeću izložbu. Kad jedan umjetnik odustane, Harper pokušava pronaći zamjenu i nada se da će to biti čovjek na kojeg je doslovno naletjela i koji će postati njezin šetač sa psima, Tom čijem se umjetničkom djelu doista divi. Tom je počeo sa slikanjem radi terapije i slika samo za sebe. No dijelom zato što ga privlači Harper, ali uglavnom zbog plaćanja računa pristaje izložiti svoje umjetničko djelo. Kako se izložba bliži, Harper i Tom počinju se zaljubljivati, a ono što je prikazano od Tomovih umjetničkih djela privlači pozornost nekih utjecajnih ljudi u svijetu umjetnosti.

Love, Fashion, Repeat (2022.)

Uzbudljiva romantična komedija u središtu priče ima neočekivanu romansu. Dizajnerica Lisa (Cristina Rosato) vraća se u svoj rodni grad kako bi potražila inspiraciju za svoju novu modnu liniju. No kada upozna Colina, pisca koji ima zadatak popraviti njezinu biografiju, ljubav joj je posljednja stvar o kojoj razmišlja. Ali hoće li naći vremena za neočekivanu romansu?

Sve ove romantične komedije, kao i svih 18 novih filmova, gledajte cijeli mjesec na Pickbox NOW!