U Avonu već 20 godina donose omiljeni bezvremenski parfem, Little Black Dress. I u suradnji s poznatim dizajnerom Zoranom Aragovićem BITE MY STYLE omogućuju dizajnersku malu crnu haljinu u vašem ormaru!

Zagreb, 09. 08. 2021.  – Avon proslavlja 20 godina bezvremenskog, uvijek elegantnog i trendy Little Black Dress parfema i to lansiranjem novog limitiranog izdanja Little Black Dress THE DRESS EdP!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli avonhrvatska (@avonhrvatska)

Ako ste rođene spremne, u svom ormaru sigurno imate omiljenu malu crnu haljnicu s kojom je vaš modni odabir uvijek pun pogodak. Mala crna haljina ima posebno značenje za svaku ženu: istovremeno otkriva i bezvremensku eleganciju i samouvjerenost žene koja zna što želi.

Onaj poseban mirisni dodatak, po kojem se pamte trenuci, u novom je Little Black Dress THE DRESS parfemu obučen u nezaboravan miris cvjetnog mirisnog akorda Kraljice noći s dodatkom elegantnih cvjetnih nota poput pomerosa, na bazi dragocjenih šumskih nota australske sandalovine.

Povodom 20 godina #LittleBlackDress svevremenskog parfema Avon poklanja malu crnu dizajnersku haljinicu by Zoran Aragović! Sudjelujte na Avon Instagramu!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli avonhrvatska (@avonhrvatska)

Povodom proslave 20 godina Little Black Dress parfema, poznati dizajner Zoran Aragović BITE MY STYLE pokazao je svoje viđenje male crne haljine u kreatorskoj slobodi: ‘Mala crna haljina je nešto što bi svaka žena trebala imati u svojem ormaru. Bezvremenska je i ne podliježe trendovima. Idealna je za svaki trenutak, kako za dnevne kombinacije, tako i za večernje izlaske, ali i za poslovna druženja. BiteMyStyle kreacija, za proslavu 20 godina Avonovog Little Black Dress parfema, slavljeničko je, pomalo rokersko izdanje s trendovskim golim ramenima, asimetrijom i zanimljivom mrežicom s metalik natpisom. U struku se pojasom veže u mašnu, a kako bi ponekad i razbili trenutak i dali onaj poseban detalj – možete se poigrati i remenom u boji.’