Nova CATRICE Limitirana kolekcija Beautiful.You. je sve o ljepoti ali nije o idealima, već o izražavanju sebe u svoj svojoj ljepoti, punoj radosti i zabave!
Svestrani proizvodi u CATRICE Beautiful.You. kolekciji su upravo ono što trebate:

Paleta sjenila za oči s 12 jedinstvenih nijansi, rumenilo od kreme do pudera u dvije boje, sjajilo za usne u tri nijanse i kopča za kosu.
Budi lijepa. Budi TI!


BEAUTIFUL.YOU. PALETA SJENILA ZA OČI
Beautiful. You. Ova slova u paleti sjenila CATRICE podsjećaju ljubiteljice ljepote da su apsolutno lijepe. 12 usklađenih boja palete sjenila savršene su za izražavanje njihove ljepote u svim njezinim aspektima. Svijetle do tamne, zlatne, ružičaste, crvene i smeđe nijanse omogućuju širok izbor kombinacija s različitim završecima zahvaljujući mat do svjetlucavim efektima. Papirnato pakiranje dolazi s ogledalom.
NMPC: 10,50 €

BEAUTIFUL.YOU. CREAMTOPOWDER RUMENILO
Budite lijepi na svoj način: CreamToPowder rumenilo dolazi u dvije jedinstvene boje i stvara prirodan, mat i proziran završetak. Tekstura kreme se u dodiru s kožom pretvara u puder i praktički se topi u koži. Rumenilo se lako blenda i ima moćno prekrivanje. Zahvaljujući integriranom ogledalu,
CreamToPowder rumenilo omogućuje brzo osvježenje u bilo kojem trenutku.
NMPC: 5,30 €

BEAUTIFUL.YOU. PLUMPING SJAJILO ZA USNE
Ovo jedinstveno sjajilo za usne je musthave za izgled koji ističe vašu individualnu, prirodnu ljepotu. Lagana tekstura sa
svojim intenzivnim bojama i sjajnim završetkom sadrži svjetlucave čestice koje daju usnama puni učinak i trenutno ih
čine punijima. BEAUTIFUL.YOU Plumping sjajilo za usne dolazi u tri prekrasne boje: crvenoj, ružičastoj i narančastoj.
Narančasta nijansa ima proziran završetak koji će sigurno laskati svakom tonu kože.
NMPC: 4,20 €

BEAUTIFUL.YOU. KOPČA ZA KOSU
Svaki dan je dobar dan za kosu CATRICE Beautiful.You. Kopča za kosu sigurno će svaku frizuru pretvoriti u privlačnu. Kopča za kosu dolazi u šarenom dizajnu i može se koristiti za različite frizure bez obzira imate li ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu.
NMPC: 4,20 €