Šalica toplog čaja, kave,  knjiga, čarobni mirisi i njegovana, meka koža… Sigurno i vi zamišljate tako svoju zimu. Uz L’Erbolario proizvode sve je to moguće!

Krenimo redom. Idealan saveznik koži u hladnim zimskim mjesecima bit će proizvodi iz linije s uljem argana, dok za ljubiteljice Irisa, ali i one koje će to tek postati, za produljeno djelovanje mirisa kožu pripremite i hidratizirajte s Iris bogatom mirisnom kremom.

Svojom bogatom kremastom teksturom Karite kupelj pogodna je i za one s najosjetljivijom kožom. Iz ove beauty rutine nemojte izostaviti bogatu i hranjivu kremu s anti-age učinkom jer je poznato kako vitamin C i 24 karatno zlato ostavljaju kožu njegovanom, glatkom i sjajnom.

Ovaj zimski ritual završite kremom s mirisom vanilije. Ekstrakt i destilirana voda vanilije, makadamije i organskih ulja suncokreta pažljivo su usklađeni kako bi koži ruku pružili njegu i zaštitili je od vanjskih utjecaja te je činili svilenkasto mekom.

Sve L’Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te na Pharmeria online platformi.