Snaga mimoze pretočena je u dugoočekivani novi proizvod brenda L’ADRIA, ali i u prekrasnu humanitarnu akciju u suradnji s Udrugom žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU

Hrvatski brend preparativne kozmetike L’ADRIA na tržištu se pojavio prije nepunih 6. mjeseci, no svojim je skromnim i transparentnim pristupom te društveno odgovornim djelovanjem osvojio srca žena diljem Hrvatske. Upravo su one, žene koje su poklonile svoje povjerenje mladom domaćem brendu, inspiracija za sljedeći dodatak „clean“ liniji za njegu lica –  L’ADRIA Eye cream.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Danas ne idemo s puno riječi jer vam predstavljamo nešto što će vas ostaviti bez teksta – L’ADRIA EYE CREAM! Ova bijela, sjajna krema bez mirisa i vrlo mazne, ali nemasne teksture daje izrazito hranjiv osjećaj na koži, pomlađuje i hidratizira osjetljivo okoloočno područje, a pritom je i idealna baza za korektor. Pozivamo vas da skoknete na naš prvi reels jer vam krije slatko iznenađenje… — Today we won’t start with a lot of words because we present you with something that will leave you speechless – L’ADRIA EYE CREAM! This white, shiny, odorless cream with a very smooth but non-greasy texture gives a very nourishing feeling to the skin, rejuvenates and hydrates the sensitive undereye area, and is also an ideal base for concealer. We’d like to invite you to jump on our first reels because it hides a sweet surprise…

Objavu dijeli L’ADRIA (@ladria.cosmetics)

L’ADRIA Eye cream (launching cijena 149 kn, redovna cijena 209 kn) u svojoj bogatoj kremastoj teksturi čuva tajnu dubinske njege inspirirane ljepotama Jadrana, čiji je fokus ovoga puta stavljen na lijepu i nježnu, no iznenađujuće otpornu mimozu. Baršunasto kremasti dodir njegujućeg cvijeta mimoze uronjenog u obnavljajući maslinov skvalan pomaže obnoviti barijeru kože za dugoročan osjećaj hidratacije i ugode.

Obožavatelji makeupa posebice znaju prepoznati vrijednost okoloočne kreme u svojoj rutini njege, no osim proizvoda za dubinsku hidrataciju kože željeli su ponuditi jednu kremu koja će zadovoljiti potrebe mnogih. Naime, L’ADRIA Eye cream je sjajna, gusta, bijela krema bez mirisa koja maznom, ali nemasnom teksturom koja podsjeća na maslac zadovoljava potrebe dubinskog hranjenja i obnove okoloočnog područja tijekom noći, no dovoljno je lagana i brzoupijajuća kako bi bila osvježavajuća u dnevnoj upotrebi te, neupitno, fantastična podloga za korektor i ostali bazni makeup.

Osim što je prikladna i za osjetljive oči, L’ADRIA Eye cream štiti od isušivanja te osjećaja suhoće i zatezanja, kofeinom smanjuje natečenost, lipoaminokiselinama povećava tonus kože, adenozinom stimulira sintezu kolagena te smiruje, hidratizira i dodatno jača delikatnu kožu oko očiju algama, ekstremolitom ektoinom, betainom, bisabololom te alantoinom. Jedino što ova krema ne radi je posvjetljivanje podočnjaka, s obzirom na to da smatraju kako nijedan preparativni kozmetički proizvod to istinski ne može riješiti.

Kao i svi L’ADRIA proizvodi, Eye cream dolazi u bijelom staklenom lončiću te kartonskom pakiranju, koji su ekološki optimalne sirovine za recikliranje, a prikladna je za sve tipove kože, za zrelu, mladu, pa i onu najosjetljiviju jer ne sadrži mineralna ulja, PEG i polisorbate, fenoksietanol, parfem i eterična ulja.

No osim novog proizvoda prema želji njihovih kupaca, htjeli su dati od žene ženi i stvoriti sinergiju nesebičnog darivanja u ovo neočekivano, anksiozno i krizno vrijeme pandemije bolesti COVID-19. Naime, simboličnih deset kuna od svakog prodanog lončića L’ADRIA Eye cream ići će Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU.

Usred mjeseca borbe protiv raka dojke prisjećamo se statistike koja nas podsjeća na bitnost pregleda kao prevencije; od raka dojke u prosijeku godišnje oboli više od 2700 žena i po pojavnosti je na prvom mjestu. Rak vrata maternice treći je najčešći rak žena u dobi od 30 do 49 godina (iza raka dojke i štitnjače), a godišnje oboli oko 300 žena iako se radi o karcinomu koji je preventabilan. Upravo zato, suradnja sa SVE za NJU je kontinuirana i služit će kao pomoć radu udruge i njihovim aktivnostima, a brend L’ADRIA obvezuje se redovito progovarati o važnosti pregleda i prevencije karcinoma, posebice raka vrata maternice čiji zaštitni znak je upravo cvijet mimoze. 

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU osnovana je 2008. godine s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelim od raka, kao i njihovim obiteljima, s centralnim, trajnim projektom Centra za psihološku pomoć, gdje oboljele i liječene žene te njihove obitelji ostvaruju psihološku podršku i brigu. Udruga je prepoznata kao posrednik i medij preko kojega iskazuje svoju odgovornost za žene oboljele od raka i njihove obitelji, a okuplja građane i stručnjake visoke razine osobne i profesionalne odgovornosti koji su angažirani u pružanju psihološke pomoći oboljelima i u prevenciji bolesti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

L’ADRIA ima pojednostavljenu rutinu njege za suhu kožu; ✨Ujutro: Nanesite 5 kapi Instant Revitalizing seruma na čisto lice te umasirajte Regenerative cream u količini od 2 zrna graška. ⠀⠀ ✨Navečer: Nanesite 5 kapi Instant Revitalizing seruma na čisto lice te u dlanu pomiješajte Regenerative cream u količini oko 2 zrna graška s 1 do 3 kapi Rejuvenating oila i umasirajte u lice. ⠀⠀ — L’ADRIA offers a simplified skincare routine for dry skin: ⠀⠀ ✨Morning: Apply 5 drops of Instant Revitalizing serum on a clean face, then apply 2 pea sized amounts of the Regenerative cream. ✨Evening: Apply 5 drops of the Instant Revitalizing serum on a clean face, then mix in the palm of your hand 2 pea sized amounts of the Regenerative cream with 1-3 drops of the Rejuvenating oil and massage it in.

Objavu dijeli L’ADRIA (@ladria.cosmetics)

Nakon usvajanja dupina Instituta Plavi svijet i dodatnih donacija te udruživanja sa SVE za NJU, L’ADRIA svojim djelovanjem želi potvrditi status društveno odgovornog brenda s jasnom green filozofijom, radi čega planira proširiti svoje djelovanje tijekom 2021. godine, organizirajući brojne akcije koje progovaraju, pomažu ali i jasno djeluju na rješavanje problema koje smatraju krucijalnim. Nadalje, svaki novi proizvod uživat će akcijsku cijenu nižu čak 40% u periodu od mjesec dana nakon lansiranja proizvoda, kako bi se s njim mogli bolje upoznati i procijeniti je li vrijedan dodatak vašoj liniji njege. Početak studenog označava  kraj launching cijena te cjelokupna L’ADRIA linija za njegu lica, osim Eye cream, poprima svoju redovnu cijenu – uz obećanje kako će svaka dodatna kuna pronaći akciju do koje vam je stalo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Morski kolagen nije samo hit beauty industrije, već i zvijezda naše raskošne i mazne Regenerative cream – no znate li uopće o kakvom je sastojku riječ? Morski kolagen se dobiva iz ribljih ljuskica. Te ljuskice se mogu tretirati ili kao otpad ili se iskoristiti za dobivanje kolagena za kozmetiku ili dodatke prehrani Morski kolagen pomaže izgraditi snažne, fleksibilne i izdržljive kosti, vezivna tkiva i kožu, a sadrži tzv. Tip 1 kolagen koji čini 85% kolagena u strukturi ljudske kože Ako se uzima oralno pospješuje prirodnu proizvodnju kolagena u koži te pomaže umanjiti gubitak tonusa i elastičnosti U kozmetičkim proizvodima na koži stvara polupropusni zaštitni hidratantni sloj koji, osim pomlađivanja i zaglađivanja kože, je i hidratizira. Morski kolagen se nalazi i u Instant Revitalizing serumu, pa moramo napomenuti kako ova dva L’ADRIA proizvoda nisu veganska, međutim imaju prekrasne benefite za kožu! — Marine collagen is not only a hit in the beauty industry but also the star of our opulent and sleek Regenerative cream – however, do you even know what marine collagen is? Marine collagen is obtained from fish scales. Those scales can be treated as waste or as a way of getting collagen for making food suppliments and cosmetics. Marine collagen helps build strong, flexible and durable bones, connective tissue and skin. It contains a Type 1 collagen which makes 85% of collagen in the structure of the human skin. If taken orally, it increases the natural production of collagen in our skin and helps lessen the loss of muscle tonus and elasticity. Used in cosmetics, it creates a semi-permeable protective hydrating layer, which not only smoothens and rejuvenates the skin but also hydrates it. #collagen #sealovers #regenerativecream #cleancosmetics #skincareroutine #seascape #vitaminsea #marinecollagen #cleanbeauty #ladria #croatia

Objavu dijeli L’ADRIA (@ladria.cosmetics)