Go Carpisa nastavlja svoje putovanje održivosti i predlaže ekološki prihvatljiv kofer izrađen od samo 30 recikliranih boca s certifikatom Carpisa Lab. Izdržljiv je i praktičan, uniseks i elegantnog dizajna s mjerama kako bi stao u gotovo svaki prtljažnik.

Zahvaljujući potpuno obloženoj unutrašnjosti, također s recikliranim PET-om, ovaj kofer osigurava siguran transport bez ikakvih ogrebotina i drugih oštećenja tijekom  vašeg putovanja. Iznimno tihi dvostruki kotačići patentirani japanskom tehnologijom Hinomoto, rotiraju se za 360 stupnjeva i osiguravaju jedinstvenu praktičnost i lakoću kretanja. Za prave poslovnjake, kofer je opremljena  prednjim džepom i držačem za vaš laptop. Dolazi u dvije veličine: small i pilotina po cijeni od 99,95 eura.

Ovaj projekt dio je šireg poslovnog i održivog plana kojeg Carpisa i Pianoforte Grupa provode već nekoliko godina kroz različite ekološke poslovne procese, koji su nedavno izradili nacrt „Povelja o održivosti Pianofortea“ kojom se obvezuje štiti ljudska prava, zajednicu i  okoliš, kupce i dobavljače, definirajući tako nove smjernice za stvaranje zajedničkih vrijednosti unutar tvrtki.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sustainable fashion is the new trend in your city lifestyle⁣. Be eco conscious with our #EcofriendlyCollection⁣ #CarpisaNewCollection

Objavu dijeli Carpisa (@carpisaofficial)

Točnije, na razini proizvoda, Pianoforte prepoznaje važnost izravnih i neizravnih utjecaja na okoliš korištenjem prirodnih resursa, pažljivom izboru materijala i suradnji s određenim dobavljačima, ali prije svega u skladu
s postojećim propisima o zaštiti okoliša. Od 2018. godine, Pianoforte Holding snažno podržava inicijativu “Save the Ocean” promoviranu od strane Zaklade „One Ocean“ koja zagovara važnost održivosti morskog okoliša.

Laboratorij za istraživanje i razvoj tvrtke Carpisa s certifikatom ISO 9001, neprestano testira i analizira materijale svih vrsta. Njegov tim stručnjaka sustavno eksperimentira s novim tehničkim rješenjima, s ciljem kako bi se
korišteni materijali u produkciji i postprodukciji učinili trajnijima, lakšima i otpornijima na ogrebotine te potvrdili najviše standarde kvalitete.

Od listopada ove godine modeli su dostupni u GO Carpisa dućanima ili na www.carpisa.it/hr_en/carpisa-go