Iz iste linije u kojoj se nalazi Kiehl’sova najprodavanija maska za lice stiže novi Rare Earth čistač za lice u prahu za dubinsko čišćenje i piling pora – revolucionarni čistač za lice u prahu koji dokazano smanjuje višak masnoća i zaglađuje kožu za gladak i čist ten.

Ove godine ususret Danu planeta Zemlje stigao je Kiehl’sov novi Rare Earth Deep Pore-Minimizing & Polishing Powder Cleanser čistač za lice u prahu za dubinsko čišćenje i piling pora – revolucionarni čistač za lice u prahu koji dokazano smanjuje višak masnoća i zaglađuje kožu za gladak i čist ten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiehl’s Hrvatska (@kiehls.hr)

Kiehl’sov čistač za lice u prahu pomno je osmišljen kao ekološki prihvatljiva zamjena za Kiehl’sove klasične, tekuće čistače.
Formula sadrži 96% obnovljivih sastojaka i 98% manje vode od Kiehl’sovih tradicionalnih Rare Earth tekućih čistača, a pakiran je u bočici izrađenoj od 100% recikliranih materijala potrošača. Ova obnovljiva formula sadrži bogatu odgovorno dobivenu amazonsku bijelu glinu koja omogućuje trenutačno dubinsko i nježno dnevno čišćenje.

Za čistu i sjajnu kožu Kiehl’sova formula s: 

Amazonskom bijelom glinom: Odgovorno dobivena amazonska bijela glina iz ekološke proizvodnje dviju brazilskih zadruga, trenutačno upija nečistoće, mrtve stanice na površini kože i višak sebuma koji može začepiti pore te uzrokovati pojavu mitesera i izbijanje akni.

Žitaricama koje sadržavaju mikrokristalnu celulozu: Unutar formule pomažu nježno zagladiti kožu i ukloniti nečistoće.

Alfa-hidroksi kiseline:  Unutar formule pomažu ukloniti mrtve stanice na površini kože i vraćaju sjaj i blistavost koži.

Klinički je dokazano da Kiehl’sov Rare Earth čistač za lice u prahu za dubinsko čišćenje i piling pora trenutačno smanjuje pojavu masnoće i neželjeni sjaj za 96%,[2] a nakon tjedan dana upotrebe 90% ispitanika primijetilo je glađu i sjajniju teksturu kože[3].

Za optimalno smanjenje neželjenog sjaja koristite Kiehl’sov Rare Earth čistač za lice u prahu dva puta dnevno kao sredstvo za čišćenje lica i 1-2 puta tjedno kao piling, koristite zajedno s Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing maskom za idealnu rutinu za smanjenje neželjenog sjaja.

Kiehl’s Since 1851, od svoga osnutka kontinuirano radi na stvaranju bolje budućnosti kroz odgovorno formulirane proizvode, pakiranja i poticanju drugih da smanje svoj utjecaj na okoliš.

Future Made Better inicijativa put je brenda Kiehl’s Since 1851 prema smanjenju utjecaja na okoliš i unapređenju zajednica za koje radi.

U sklopu navedene inicijative, analizira se svaki aspekt životnog ciklusa proizvoda i prati napredak u pakiranju, ekološkom otisku formule, nabavi sastojaka i društvenoj koristi proizvoda.

Novi Rare Earth čistač za lice u prahu lica dostupan je na www.kiehls.hr i u svim Kiehl’s prodavaonicama.

[1] Čep je izrađen od polipropilena u primarnom obliku.

[2] Rezultati se temelje na kliničkom ispitivanju u trajanju od četiri tjedna.

[3] Rezultati se temelje na ispitivanju u trajanju od četiri tjedna koje je provedeno među 98 potrošača.

Cijena proizvoda je 39€ (293,85 kn) –  100g.