umijeće ljubavi

Prije 150 godina ženama se savjetovalo da u braku svakako daju do znanja da im nije do seksa!!!

Ženama je tijekom 19. stoljeća jedna od najvećih vrlina bila čednost lišena svake seksualnosti, osim za potrebe rađanja djece. Savjetovalo im se da suprugu pokažu kako na seksualni odnos ne pristaju tako lako, štoviše, da to čine protiv svoje volje. U knjizi ‘Seksualni savjeti za supružnike’ iz 1894. godine, autorica Ruth Smythers dala je pregršt, danas šokantnih savjeta.

vođenje ljubavi

Evo najluđih:

  1. Odbijte muškarca – Ako to ne učinite, on će svakodnevno tražiti seks. Zato se obavezno tome usprotivite.
  2. Izbjegavajte ljubljenje – Ako vas muškarac pokuša poljubiti u usta, okrenite glavu u stranu da bi vas poljubio u obraz.
  3. Bez razgolićivanja – Pametna mlada nikada neće dozvoliti da je muž vidi bez odjeće, niti će ikada doći u situaciju da svog supruga zatekne bez odjeće.
  4. Muškarci su perverzna bića – Ako im samo nagovijestite da biste imali nešto s njima, oni će i to prihvatiti. To znači da se može dogoditi odnos u nenormalnim pozama.
  5. ‘Pravite se mrtve’ – Žena mora biti nepomična tijekom odnosa kako njezin suprug ne bi njene pokrete shvaćao kao seksualno zadovoljstvo.
  6. Obavezno pričajte – Tijekom seksualnog odnosa najbolje je šutjeti, ali možete i pričati, ali ne bilo što. Najbolje je govoriti o kućanskim poslovima i to neprekidno.
  7. Seks smanjite na minimum – Većina muškaraca će od supruge zahtijevati seks svaki dan, a mudra žena će prvih četiri mjeseca taj čin dopuštati samo dva puta tjedno. Nakon toga i taj broj treba smanjivati.
  8. ‘Boli me glava’ – Glavobolju ili migrenu najbolje je odglumiti sat vremena prije odlaska na spavanje.

M.Z.