Beogradski koncert u okviru turneje “Minut srca mog” Rozga je pretvorila u gotovo trosatno putovanje kroz nezaboravne hitove njene 27 godina duge karijere

Jelena Rozga sinoć je održala drugi koncert u sklopu svoje turneje Minut srca mog” u najvećem koncertnom prostoru u Srbiji, u beogradskoj Štark areni, a svaki je segment njenog nastupa doveden do savršenstva, uključujući scenografiju, kostimografiju i koreografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Koncert, koji je rasprodan prije dva mjeseca od prvih je taktova praćen ovacijama i dugotrajnim aplauzom, a uslijedio je spektakl na koji je beogradska publika čekala više od 10 godina. Jelena je koncert otvorila pjesmom „Ne tiče me se“, i odmah je bilo jasno da će njena energija i iskrena emocija u kombinaciji s izvanrednim vokalom, osvojiti srca publike u Areni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by eFinity_Tickets (@efinity.app)

Suvereno vladajući scenom i ne prepuštajući ni najmanji detalj slučaju, Rozga je svoj sinoćnji nastup koncipirala iz tri dijela, a za dojmljivu je koreografiju bio zadužen renomirani koreograf  Žiga Soltar, dok su kostime za ovu turneju osmislili Jelenini dugogodišnji suradnici, modni dvojac eNVy room. Kroz večer, nizali su se hitovi iz njene solo karijere, ali i iz perioda kada je pjevala u grupi Magazin, poput „Nirvane“, „Bižuterije“, „Okusa mentola“, „Dani su bez broja“, „Ginem“ i mnogih drugih. Dodatni vjetar u leđa glazbenici je dala beogradska publika pjevajući svaki njen hit zajedno s njom. Kao i na zagrebačkom koncertu, i na beogradskom joj se kao gost pridružio Matija Cvek s kojim je otpjevala svoj stari hit u novom ruhu „Zar je ljubav spala na to”.

Nakon gotovo tri sata koncert je zatvoren pjesmom „Minut srca tvog“.

„Ne mogu vam opisati koliko sam sretna i uzbuđena! Hvala svima koji su me podržali i naravno, najboljoj publici, koja mi iz dana u dan pruža bezrezervnu podršku i ljubav. Zahvaljujući njima, moji snovi se ostvaruju! Žao mi je što veliki broj njih nije uspio kupiti ulaznicu, ali se nadam da će biti prilike da se vidimo uskoro“ – rekla je Rozga nakon koncerta.