Švedska kozmetička kuća Oriflame ljetnu njegu posvetila je kosi i njenoj zaštiti. Nova kolekcija, nazvana ELEO, sadrži 5 proizvoda namijenjeni samo kosi – šampon, regenerator, maska za kosu, ulje za glatku kosu i ulje za zaštitu kose.

eleo-setEleo kolekcija spoj je ulja argana i ruže, čička i bogatih vitamina, prvenstveno Vitamina F, koji njeguje i štiti kosu dok je istovremeno čini sjajnom i lijepom.

eleoPrirodno arganovo ulje, kao glavni sastojak cijele kolekcije, prodire u vlas, jača je i revitalizira iznutra. Zaglađuje kutikule vlasi stvarajući prirodni sloj koji štiti od oštećenja. Prirodno ružino ulje obnavlja površinu vlasi i dubinski ih hrani, kako bi kosa imala bolju podatnost i gipkost, a čičkovo ulje hrani i omekšava kosu, te pomaže u reguliranju proizvodnje sebuma za zdravo vlasište.

Iz ljubavi prema kosi, Eleo proizvodi njeguju kosu po cijeloj dužini, te su primjereni za sve vrste kose, uključujući i obojenu, neukrotivu i neposlušnu kosu. Eleo ulja za kosu nanose se ili na mokru ili na suhu kosu i ne ispiru se.

oriflame