Severina ljepša no ikad! Uskoro će 50, a izgleda kao da joj je 20

I dok su nakon prošlogodišnjeg Super Bowla svi hvalili mladoliki izgled Jennifer Lopez (51) i Shakire (44) i mi imamo svoju estradnu zvijezdu koja svake godine izgleda sve mlađe i ljepše! Severina Kojić nedavno je proslavila 49. rođendan, a njezina karijera počela je još krajem osamdesetih.

Već onda su svi hvalili njezin izgled, a kroz godine samo je potvrđivala svoj status kultne estradne ljepotice. U karijeri koja traje već 30 godina izdala je čak 12 studijskih albuma, a sudjelovala i u filmovima te kazališnim predstavama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Uvijek se zalagala za kolegijalnost i solidarnost posebice u odnosu žene prema ženi, a osim dobre kozmetike, tajnu ljepote pripisuje i genima. „Uvijek će me privući snažna, njegovana žena i uvijek ću joj to iskreno i reći, dati kompliment, onako kao prava temperamentna Dalmatinka. Mislim da bismo to općenito trebali više raditi. Biti žene ženama. Uvijek volim dati kompliment ljudima koji su lijepi iznutra ili izvana. Priznajem, više sam slaba na lijepo srce, ali ono što odmah primjećujem je njegovana koža i u mom slučaju ne prolazi nezamijećeno. Osobno, iako imam genetski dobar ten, njegujem se oduvijek..” ispričala je Severina za Novi list.

Veselimo se vidjeti kako će proslaviti jubilarni 50-ti rođendan, a do tada ostaje vječna inspiracija ljepote izvana kao i iznutra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Midas Widget

Ostavite komentar