motion

Modernizacijom životnog stila, načina rada, prehrane, provođenja slobodnog vremena došlo je do brojnih pozitivnih, ali i negativnih učinaka. Jedan od njih je stres koji se ne naziva bez razloga “tihim ubojicom”. Lako je izgubiti se u moru obaveza i prepustiti negativnom načinu razmišljanja, a vrijeme za sebe kao da je postalo floskula.  Dokazano je da upravo kvalitetno provođenje slobodnog vremena smanjuje stres, pa evo kako sljedeći put provesti vrijeme za sebe!

 Miran ambijent = mirni vi

Dokazano je kako smo u čistom i urednom prostoru više produktivni i manje pod stresom. Ponekad je 10-ak minuta dovoljno da napravite red i potom uživate u čistom prostoru uz omiljenu glazbu, knjigu, seriju, šalicu kave ili čaja.

Sitnice koje vas vesele

Možete posegnuti i za omiljenom kremom i napraviti mini masažu ruku i stopala ili ukrasiti nokte omiljenom bojom. Upravo je mini wellness tretman jedan od najboljih načina kako iskoristiti višak vremena i spremiti se za novi dan ili tjedan pred vama. 

Mirisi dokazano smanjuju stres

A prije toga svakako preporučujemo toplu kupku ili tuš koje također dokazano smanjuju stres, podižu razinu energije i pomažu pri opuštanju.

Jednako kao i topla kupka, i mirisi su poznati kao izvrstan način relaksacije pa stoga ne čudi da su simbol opuštanja i uživanja upravo – mirisne svijeće. Povoljan su i efektan način kako da ugodni mirisi ispune svaku prostoriju. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Motion Candles | Svijeće (@motion.candles)

Nama se sviđaju mirisne svijeće malog hrvatskog brenda Motion Candles. Osim što možete birati između parafinskih i sojinih svijeća, svaka dolazi u nekoliko savršenih mirisa i s motivacijskom porukom. Neki od mirisa su Glamorous Apple koja je ujedno i bestseller, a za dašak luksuza odaberite svijeću s mirisom kultnog kultnog N°5! Sve dostupne mirise i opcije pogledajte na linku, a svakako pratite i našu Facebook stranicu jer vas uskoro darujemo ovim savršenim svijećama!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 11. svibnja je Katarina Klarić i prijateljica koju je tagirala :). Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!