RETRO KUPAĆI KOSTIMI U NAJNOVIJOJ PALMERS KOLEKCIJI

Službeno smo već zakoračili u ljeto i odlazak na more sve nam je bliži. Ako još niste odabrali kupaći kostim za ovu sezonu tada PALMERS nudi pravo rješenje za sve koji su neodlučni pri njegovoj kupovini. Nova kolekcija predstavlja bezvremenske modele jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima za sve one koji cijene kvalitetu, jednostavnost i udobnost, a jednako tako nudi nepogrešivu paletu boja pri odabiru idealnog modela za vas.

Santorini Stripe donji dio 303 kn, Santorini Stripe gornji dio 379 kn

Ove sezone izuzetno su popularni dvodijelni retro kupaći kostimi visokog struka koji nas nostalgično podsjećaju na zlatne godine Hollywood-a, a PALMERS ih predstavlja u bijeloj, crnoj i crno-bijeloj prugastoj varijanti.
U kolekciji se nalaze i jednodijelni modeli u crnoj i bijeloj boji za sve one koje cijene jednostavnost i praktičnost.

Ljetna PALMERS kolekcija također predstavlja sportske modele jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima s vječno popularnim prugicama i špagicama na vezanje, koje nas uveliko podsjećaju na bezbrižne dane djetinjstva. Modeli su u zamamnim bojama ljeta, s plavim, bijelim i crvenim prugama. Za ljubiteljice monokromatskih modela koje vole biti zamijećene na plaži kolekcija predstavlja modele u crvenoj boji sa sjajnim efektom.

Najnovija Palmers kolekcija za ljeto 2020.  dostupna je na službenom website-u branda i prodajnim mjestima.

 

View this post on Instagram

 

Eine Welt, in der wir uns gegenseitig den Rücken stärken. 💚 #eineweltdiepasst

A post shared by PALMERS (@palmers.official) on

Midas Widget

Ostavite komentar