Ooh i Aah lineup za što bolje ljubavno raspoloženje!

Mnogi od nas vole sezonu festivala, na kojima uz sve omiljene zvukove i ritmove, proživljavamo glazbu zajedno s ostatkom publike. No kako je ova sezona sasvim drugačija od svega što poznajemo, zbog pandemije COVID-19, moramo prihvatiti novu realnost. Sjajna stvar u glazbi je što pojačava emocije. Prava melodija svirana u pravom trenutku mogla bi nas natjerati da učinimo sve, od bržeg trčanja do intenzivnijeg plesa. Bez obzira jeste li na koncertu ili unutar svoja četiri zida, glazba uvijek može potaknuti vaša osjetila i pokrenuti najveće želje. Zašto je onda ne bismo iskoristili na najbolji mogući način kad smo već zaglavili kod kuće?

Iako je seks u tišini uvijek jedna od opcija, glazba u pozadini sigurno će doprinijeti senzualnosti samog čina. Kako biste bili sigurni da puštate prave note,  LELO nudi popis za što bolje ljubavno raspoloženje.

Stvaranje raspoloženja – polako, ali sigurno

Što može biti bolje od dobre lagane glazbe koja vas  uvodi u ljubavnu igru – ništa nas ne pokreće kao seksi masaže u sklopu predigre: pripremite scenografiju, natočite vino, upalite svijeće i upotpunite raspoloženje s Feel Like Makin ‘Love iz arhive Roberta Flacka. Tekstovi će zasigurno pritisnuti sve prave tipke: Kada razgovaraš sa mnom, kad me dodirneš, moji se osjećaji počinju pokazivati, i to je vrijeme kada se osjećam kao da vodim ljubav s tobom …

Cijelonoćna romantika

Ako ste raspoloženi za nježno i senzualno vođenje ljubavi, tada za raspoloženje trebate dobru staru Wicked Games Chrisa Isaaka. Krenite polako, osjećajući svaki dodir, svaki takt koje pjesma i ritam donose, i tako nastavite dok se u potpunosti ne izgubite u njoj. Dodatna preporuka za podizanje atmosfere na sljedeću razinu je da uključite par masažera za onaj poseban i romantičan sretni kraj! Sigurno ne možete pogriješiti s pjesmom uz koju su Rachel i Ross iz Prijatelja imali prvi seks.

Zabavan i energičan seks

Ako se osjećate prilično funky i uzbuđeno, više nego romantično, pogledajmo jedan zanimljiv način na koji je Dj Mylo spojio želju za glazbom, zvukovima i ritmom, dok tekstovi govore o seksu, u njegovoj poznatoj pjesmi “Machine Doctor Pleasure” – Vidite doktore, imam temperaturu koju ne mogu kontrolirati … Glazba me tjera da pomičem tijelo, tjera me da pomičem dušu. ” Ovo je savršeni primjer kako glazba i seks mogu izazvati iste emocije.

Ovo nas također podsjeća na savršenu simfoniju koju stvara rabbit vibrator – stoga udvostručite  svoje zadovoljstvo uz dobre vibracije.

Začinite trenutak

Tko to juri na bijelom konju kako bi vam ostvario snove? Da, to je jedan jedini … Prince! Njegova poznata pjesma Kiss otvara prostor za kreativnost, a funky ritam dati će vam nekoliko ideja kako začiniti stvari – mali lap dance može biti odlična ideja da zabavu započnete u pravom ritmu. Pridružite se Princu u pjevanju, a SONA neka vam pomogne da stignete do visokog tona „Ohhhh“.

S&M iskustvo

Uz tekstove koji ne ostavljaju  previše mašti, Closer, žustri omiljeni hit Nine Inch Nails potaknut će vas na davanje i uzimanje bez osjećaja grubosti.  A kako biste upotpunili iskustvo, isprobajte Dare Me Pleasure Set. Zabava je zagarantirana.

Iako nažalost glazba ne može plesati za vas (ako znate što govorimo), to je univerzalni medij za podizanje raspoloženja. Pa zašto sezonu festivala ne biste preselili u svoju sobu!

Midas Widget

Ostavite komentar