Statistički gledano, oko 10% muškaraca na svijetu moglo bi se smatrati ‘alfa muškarcem’. Alfa mužjak je vođa čopora. Vodi vlastiti posao, obitelj i svoj život. Jako ih je malo, jer svijet ne može izdržati toliko vođa. Da postoji više alfa muškaraca, vani bi bilo previše testosterona, previše muške energije. Zato su nam potrebni ženstveniji muškarci da to uravnotežimo. Trebaju nam beta momci:)!

Činjenica je da većina žena na neki način žudi za alfa muškarcem. Čak i ako volite mirnije momke, ipak želite da on bude alfa na neki način barem po izgledu.

Evo nekoliko načina na koje biste mogli upropastiti svoje šanse kod alfa muškarca iz svojih snova:
1. Pretvarate se u Sherlock Holmesa!

Počinjete pretjerano analizirati svaku njegovu pojedinu riječ. Većina žena kad dobije muškarca kojeg najviše žele smatraju da je to predobro da bi bilo istinito. Uvjeravaju sebe da laže i mulja. Postaju paranoične i ne vjeruju mu uopoće. Kad alfa frajer osjeti kao da mu žena ne vjeruje, odmah će mu dosaditi pa će prijeći na sljedeću. Alpha frajer ima puno mogućnosti. Neće se truditi za lažno optuživanje. Ako vas mora stalno uvjeravati, dosadit će mu i krenuti dalje.

2. Niste spontani i želite imati kontrolu nad svim!

Previše počnete razmišljati, usporavate stvari jer ste toliko nervozni i nesigurni. Alfa frajer se počne pitati, gdje je bila ta cool djevojka koju sam upoznao na početku?

Alfa frajer nudi ludu vožnju u kojoj se nikada nećete osjetiti 100 posto sigurno. Kad izlaziš s alfa tipom, nemaš svu kontrolu. I to je ono što plaši većinu žena kod alfa muškaraca.

S alfa tipom ne možeš ništa kontrolirati. Zašto se jednostavno ne prepustiš? U nijednoj vezi nema garancije.

3. Bacaš im kuglice.

Alfa frajer traži ženu koja će mu se diviti. Traži ženu koja će ga podržati. Ako ste alfa žena i volite se natjecati sa svojim muškarcem, odmah ćete ga izgubiti. Alfa frajer nije zainteresiran za druženje sa ženom koja ima ‘muda’, on želi ženstvenu, spontanu ženu punu ljubavi za njega.

Ne želi ‘ženu koja hoda s penisom’ i pokušava ga nadmašiti tokom cijelog dana. Posljednje što alfa tip želi činiti je baviti se drugim alfa u spavaćoj sobi. On žudi za koketiranjem!

Sjetite se dame, u svijetu nema mnogo alfa momaka. Dakle, ako ga imate u svom kraljevstvu, izbjegavajte ove pogreške kako biste mogli zadržati svog alfa tipa!