NAJIŠČEKIVANIJI FILM GODINE JE STIGAO U KINA

Nakon 5 mjeseci pauze vraća se čarolija filma na najvećim kino platnima u najboljem izdanju!

John David Washington glavni je protagonist novog Sci-Fi akcijskog spektakla Christophera Nolana, kratkog ali znakovitog naziva “Tenet.” Naoružan samo jednom riječju – Tenet – i boreći se za opstanak cijelog svijeta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svijet međunarodne špijunaže na misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena.

Filmsku internacionalnu ekipu čine Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine i Kenneth Branagh. Film je napisao i režirao Christopher Nolan, koristeći IMAX® i 70mm formate filma kako bi priču doveo na velika kino platna.

Nolanov kreativni tim uključuje i megazvijezdu Travisa Scotta i njegovu pjesmu “The Plan” koja će se naći na soundtracku novog filma. “Ne mogu to ni objasniti”, nedavno je Scott rekao o filmu. “Vi ga doslovno morate samo gledati. To je totalno ludo. ”

TENET, u distribuciji Blitza, pogledajte u najprestižnijim IMAX i 4D formatima, a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

.

Midas Widget

Ostavite komentar