Svi znamo da je sex jedno od najdubljih iskustava poznatih čovječanstvu. Međutim, još uvijek postoji razlika između dobrog i lošeg sexa.
Sigurni smo da ste već koji puta pomislili kako ste dosad imali najbolji sex sa partnerom, no na vaše iznenađenje, zabava je tek započela, a vi u šoku, iznenađeni. Sve u svemu, mnogo puta pomislimo kako smo svladali umijeće ljubavi i sexa, ali istini za volju, to je samo početak vaših ugodnih avantura.
Stoga, kako biste sebi pružili ugodno iskustvo, evo nekoliko koraka za dobar sex.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#love #kbwomen via @kseniiaburda

Objavu dijeli Ksenia Burda Women #kbwomen (@kbwomen)

Prvo: pobrinite se da vaš partner želi sex
Pristanak je izuzetno bitan prije nego započnete bilo koji oblik sexsualnih pokreta. Ako vaš partner nije raspoložen za sex, a vi ga na neki način prisiljavate, tada će to biti bolno i neugodno. Stoga, pobrinite se da oboje budete raspoloženi za to.

Drugo: Odaberite udobno mjesto
Ako ste se oboje složili, i još uvijek raspoloženi, slijedeći korak je pronaći savršeno mjesto. Možda je to udoban krevet, ili udobna fotelja, ili to možda volite raditi u stojećem položaju. Savršeno mjesto ne možemo mi naći umjesto vas, jer ono što vas oboje čini sretnim, je ono što biste trebali odabrati.

Treće: Poljupci, predigra
Predigra je nešto što nikako ne smijete preskočiti. Poljupci i maženje vašeg partnera krajnji je put prema zemlji zadovoljstva. Bez predigre imate samo sex bez intimnosti, a ona vodi zbližavanju. Što se više otvorite partneru, to će sex biti bolji, uzbudljiviji, jer ćete mu bez imalo srama moći reći svoje intimne tajne i želje

Četvrto: Pravi trenutak
Kada osjetite da je pravi trenutak, kada ste oboje na vrhuncu svojih želja, upustite se u penetrativni sex. Ne žurite se, neka to bude polako, tako da ono još dodatno rasplamsava želju i strast, a ne bol.

Peto: Proces
Kada jednom započnete sam čin vođenja ljubavi, neka to bude zanimljivo i uzbudljivo. Proučite razne seksualne položaje, isprobajte ih nekoliko (ne pretjerujte).
To će vas učiniti više uzbuđenim, a time vaš i približiti vrhuncu.

Šesto: Pričekajte vrhunac
Iako mnogi vjeruju da je vrhunac najbolja, najdivnija točka vođenja ljubavi, no da budemo iskreni, čekanje, odgađanje vrhunca također je poticajno i senzualno. Stoga, suzdržite se, dok oboje ne budete spremni za eksplozivno iskustvo.

Sedmo: Orgazam
Kada ste oboje postigli najvišu točku užitka, oslobodite se napetosti, opustite vaše tijelo kako bi doživjelo najdirljivije iskustvo cijelog procesa, tj., orgazam. Kada ga jednom oboje postignete, ostanite u tom stanju neko vrijeme, opustite se i uživajte.

Ana-Marija Karakaš