HTC predstavlja uređaj za praćenje sportskih aktivnosti osmišljen za UA Record™u
HTC predstavio je svoj prvi pametni uređaj za praćenje sportskih aktivnosti, GPS-omogućeni HTC Grip™ s podrškom za UA Record, novu Under Armourovu mrežu za zdravlje i fitness osmišljenu za sportaše. Kompatibilan s uređajima na platformama Android i iOS, ali i Bluetooth dodacima kao što su uređaji za praćenje otkucaja srca, funkcionalnost Gripa proširuje se uz dodatne podatke o sportskim performansama na Under Armourovoj platformi Connected Fitness™.

Uz mogućnost praćenja i snimanja niza različitih treninga (od trčanja i vožnje biciklom do vremena provedenog u teretani), Grip je i vodootporan. Ugrađena baterija od 100 mAh s uključenim GPS-om traje do pet sati, a s jednim punjenjem baterije traje i do 2,5 dana. Poveziv je i s asortimanom vanjskih uređaja za praćenje otkucaja srca, uključujući i Under Armour A39.

HTC Grip je dizajniran na način da neprimjetno sinkronizira trenažne podatke s Under Armourovom mrežom UA Record, što pruža pristup analitici učinka treninga, zajedno s online zajednicom te ekskluzivnim sadržajima za cjelovito digitalno iskustvo.