KraljicaDrage moje dame, supruge, ljubavnice, djevojke, ostavljene, prevarene i tako dalje…

Predstavljam vam pravi primjerak pripadnika playboyeve elitne postrojbe.

Prošle godine, na jednom poslovnom i vrlo kratkom okupljanju, Mr Handsome je držao prezentaciju i to vrlo uspješnu. Riječ je o markantnom muškarcu, pravilnih crta lica, predivnog osmjeha i kako bi to žene rekle „imao je super tijelo“….ono baš zgodaaaan! A k tomu, ako pripišem i vrlo darežljiv s komplimentima, morate priznati da je teško odoliti
u takvim okolnostima pogotovo ako je uporan i nepopustljiv.

Pa krenimo otpočetka.
Po završetku službenog dijela događanja, Mr Handsome mi je prišao i počeo neobavezno čakulati. Vrlo pristojno me pozvao na božićni party koji je pripremala njegova tvrtka. Nakon što sam se lijepo zahvalila na pozivu i objasnila kako neću moći doći na party zbog drugih obaveza, krenuo je s planom B i to nemilosrdno. Naša komunikacija se nastavila putem mail-a. Njegov komentar: „Jedva sam uspio održati prezentaciju, bojao sam se da će drugi primjetiti da samo buljim u tebe…“ tako nekako, taj mail se izgubio u „prijevodu“ pa vam ga ne mogu servirati, to me onako zagolicalo i tako smo krenuli s dopisivanjem.
Vjerujte mi na riječ, kada vam kažem da je zgodan i time se branim!
1
Žene su pomalo tašte, a ja nisam izuzetak. Koja ne voli slušati komplimente makar i ovako pomalo „nespretne“ rekla bih, pogotovo ako vam ih dijeli zgodan, pametan i uspješan tip.
I kako takvi igrači ne vole gubiti svoje dragocjeno vrijeme, kaže on meni da želi na kavu samnom. Pa zašto ne? Kaže da će se prilagoditi meni, doći kada meni odgovara i gdje ja želim.

Našli smo se, kemije je bilo napretek! Ali kako ništa nije savršeno, onako sasvim usput je priznao da je OŽENJEN! Uf!!! Kaže, mislio je da mi ne bi smetalo!
Ja ne izlazim sa zauzetim muškarcima, ok Geroge Clooney je izuzetak, možda i Niko Kovač. Ali to su primjerci zbog kojih se krše pravila☺.

Kako bilo, vrlo brzo je završila naša kava i zbog njegovog statusa, a i zbog završetka moje pauze. Čim sam došla u ured, mail-ovi su počeli stizati.

      2

3

4

5

6

7

8

Dragi moj, nemoj nuditi ono što nije na raspolaganju. Na žalost, ti si artikl koji je odavno završio u košarici. Nesposoban si uvidjeti vrijednosti svog života.
Ti bi se igrao, ti bi trenirao samnom, htio bi svoj muški libido potvrditi na meni. Ma nemoj!
Očito je da suprugina sugestija za tebe više nema vrijednosti. Koja supruga? Pa ona s kojom si kako si mi rekao isključivo zbog kredita i ona koja živi s tobom na istoj adresi, ali spava na drugom katu. Pretpostavljam da su tvoje lijepe uštirkane košulje njezinih ruku djelo kao i vođenje tri kuta kuće i gornjeg i donjeg kata bez obzira gdje ti spavao.
To što tebi treba potvrda tvog libida, frankly my dear I don’t give a damn!

Da li si ti ikada razmislio što su tvoje vrijednosti i da li ti se isplati pogaziti ih čim ugledaš tebi atraktivnu ženu.
Hvala ti puno na tvojim komplimentima i ponudama, ali moj odgovor je: Kraljica se ne igra, Kraljica upravlja i vodi, loše igrače ruši!

PS: HAKUNA MATATA (Ne brini, nitko ne zna da bi se ti samnom igrao☺).