Zorica Kondža, osim što će nam svojim jedinstvenim glasom i pjesmom ove godine uljepšati ljetne večeri, posebno će ipak biti u Splitu.

Zorica će imati čast zapjevati u samom srcu Splita, na kultnom mjestu Peristilu 23.06., a svoj solistički koncert pod nazivom ‘Vrijeme ljubavi’, održati će ususret renomiranom Splitskom festivalu koji se održava u prvom tjednu srpnja.

Njime će ujedno počastiti splitsku publiku povodom svojih trideset i pet godina duge karijere koja je izrodila mnogobrojne hitove kao što su ‘Tako je lako’, ‘Zar je voljeti grijeh’, Sve je noćas protiv nas’, ‘Ti si moj san’, ‘Ima jedan svijet’ i mnoge druge.  Sve ovo za Zoricu će biti još posebnije, a čast i zadovoljstvo tim veće, jer će zajedno sa svojom publikom na kultnom mjestu rodnog Splita, ujedno proslaviti svoj šezdeset i drugi rođendan.

A svi vi koji s nestrpljenjem očekujete glazbenu divu, budite bez brige, ovdje su datumi koncerata Zorice Kondže – 17.06. Đakovo, 30.7. Vela Luka, 04.08. trogirska Kula Kamerlengo, 05.08. Sisak, srce Šibenika Sv.Mihovila biti će puno 15.08., 18.08. Kastav na Kastavskom ljetu, 26.08. Vrbnik, te  27.08. Sv. Križu Začretje.

Zato pripremite glasnice za naredne mjesece i ne propustite uživati u vrhunskim izvedbama Zorice Kondže kao i zvucima zabavne glazbe prožete mediteranskim duhom, jer sve ovo garantira odličnu atmosferu i nezaboravan provod.

Foto: Saša Stojanović Sapa