Zagreb, 28. srpnja 2020. – Online beauty platforma Cosmetify pruža mogućnost usporedbe cijena za preko 180 000 proizvoda različitih marki te otkriva zanimljivosti iz industrije ljepote poput potrošačkih navika na temelju vlastitih istraživanja. Trenutno najzanimljivijeje posljednje istraživanje u kojem otkrivaju koji su beauty brendovi najpopularniji u pojedinim zemljama širom svijeta.

Cosmetify u istraživanjima uzima u obzir pet čimbenika, uključujući mjesečne pretrage branda, stopu engagementa na društvenim mrežama i porast u zanimanju potrošača na Google tražilici. Na temelju ovih parametara utvrđeno je da je švedski skintech brand FOREO najomiljenija beauty marka u Hrvatskoj.

Izvor: Cosmetify Index 2020 report

Iva Belić, marketing menadžer tvrtke FOREO, kaže: „Otkako smo 2013. godine lansirali svoj prvi LUNA uređaj, transformirali smo rutinu čišćenja lica milijuna ljudi širom svijeta uz nevjerojatne rezultate. Činjenica da je FOREO prepoznat kao najomiljeniji beauty brand u Hrvatskoj nas posebno veseli jer smo od samog početka osnivanja u Hrvatskoj gradili cijelu kategoriju, odnose s influencerima, medijima te krajnjim potrošačima, što je sve skupa rezultiralo ovim uspjehom. Kako bismo proslavili ne samo uspjeh na Cosmetify-u, već i 7. rođendan, pripremili smo mnoštvo atraktivnih iznenađenja čije detalje možete potražiti na FOREO stranici i tako se pridružiti proslavi.“

Na globalnoj ljestvici, FOREO se našao na 13. mjestu čime je preskočio brandove poput Fenty Beauty, Kylie Cosmetics, Benefit, MAC i L`Oreal Paris. Izvještaj je također otkrio niz drugih zanimljivosti, uključujući tko su trenutno najutjecajniji influenceri u svijetu ljepote. James Charles, Bretman Rock i Huda Kattan čvrsto stoje na prvom, drugom i trećem mjestu.

Izvor: Cosmetify Index 2020 report

Huda Beauty je još jednom okrunjena titulom najpopularnijeg beauty brenda na svijetu čime je preskočila teškaše poput Anastasie Beverly Hills i MAC Cosmetics. Huda definitivno spada i u fanove FOREO branda jer od samog početka ističe FOREO inovativnost i kvalitetu, poput videa UFO i recenzije. Uz to,FOREO UFO je nedavno uključila i u post za svojih 40.9 milijuna pratitelja.

Cijeli izvještaj možete pogledati na straniciCosmetify-a. Svi FOREO proizvodi dostupni su online na www.foreo.com, a iznenađenja kreću od 1. kolovoza čije detalje možete potražiti na FOREO stranici.