Ellie Goldstein je oduvijek željela biti poznata. A sada joj se san ostvario!
Nedavno se pojavila u beauty kampanji. Ova britanska 18-godišnjakinja već dugo izaziva interes javnosti samom svojom pojavom i dosljednosti samoj sebi. Ona širi pozitivu po cijelom svijetu šalje poruku svijetu o važnosti inkluzivnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Donna Moderna Beauty (@dmbeauty)

Samo joj je 18 godina i već je odradila beauty kampanju za Gucci u partnerstvu s talijanskim izdanjem Vougea.

‘Kad sam vidjela svoju sliku na Guccijevom Instagramu, pomislila sam, Wow! Tko je ovo? Jesam li to stvarno ja?!’ izjavila je Goldstein za Allure. ‘To su vidjeli moji prijatelji i obitelj. Osjećala sam se posebnom.’ Njen Instagram feed pun je komentara poput ‘Ona ima jedno od najslađih lica koja sam ikad vidjela’ i ‘Kao hendikepirana osoba, tako sam sretna da nas netko napokon predstavlja.’

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Allure Magazine (@allure)

Naravno, potrebne su godine da bi preko noći postao uspješan. Tako je i Ellie koja ima Downov sindrom, počela je plesati kad je imala pet godina i nastavila se pojavljivati u školskim predstavama. ‘Za vrijeme predstava jednostavno sam pomislila da je to ono što želim nastaviti raditi, volim da me gledaju’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Big Sky Studios (@bigskystudios)

‘Nikad se ne uznemirim i ne rastužim. Uvijek sam sretna i vedra i pomalo drska.’, rekla je Ellie.

S velikom i značajnom beauty kampanjom iza sebe, njen cilj je da radi i za druge vrhunske brendove poput Chanela i Louis Vuittona. ‘Za deset godina želim biti po cijelom svijetu’, kaže ona. Iz njenog pogleda i samopouzdanja koje širi oko sebe možemo samo zaključiti i vjerovati da je tek na početku svojih snova koje od srca želimo da joj se ostvare.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nathalie Kirsheh (@nathaliekirsheh)