Sunce, more, klor iz bazena… sve to ljeti iscrpljuje i isušuje kosu.

2. rujna 2023.  –  Osvježenje u moru, rijeci ili pak kupanje na bazenima? Sunce, sol, klor, znoj? Kape, šeširi, biciklističke kacige?

Dok ste vi guštali, svjesni ste da je vaša kosa patila? Kako nahraniti i obnoviti kosu nakon ljeta koja sad još i ispada? Naravno, ne želite se ošišati i radije biste pokušali spasiti što se spasiti da?

Potrebno je napraviti razliku između njege kose i njege vlasišta. Da bismo imali lijepu kosu, važno je dobro nahraniti vlasište. Dakle, osim promjene u prehrani poput povrća, voća, ribe, orašastih plodova i žitarica, važno je i pronaći proizvode koji će nam u tome pomoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mile Butorac (@hungry_mile)

Naš poznati food bloger, Mile Butorac ili @hungry_mile shvatio je da su rana prevencija i pravilno tretiranje glavni preduvjeti održavanja zdrave i vitalne kose prije bilo kakvih tretmana.  „Visoki zalisci i mjestimično rjeđa kosa su bili moji razlozi za isprobavanje Ducray Anaphase+ šampona i Ducray Neoptide EXPERT seruma. Uvjerio sam se u njihovu djelotvornost redovitim korištenjem.“

Influencerica Marina Karatović Mišura poznatija kao @mkm.marina pojasnila nam je slijedeće: „Svi moji pratitelji znaju da mi je kosa omiljena tema, a već puno puta sam pričala o kroničnom ispadanju kose s kojim sam imala problem prije godinu dana i tada sam, na preporuku, isprobala Ducray Anaphase+ šampon! Osim šampona koristim i Ducray Neoptide EXPERT serum koji potiče rast kose posebice kod jako kroničnog ispadanja kose. Mislim da moje fotografije govore dovoljno, osim što je kosa puno gušća u odnosu na prije godinu dana, vlas je čvršća i ne puca prilikom stliziranja kose, što je kod mene bio najveći problem radi tanke vlasi.“

Anaphase+ šampon sadrži vitaminski kompleks (B5, B6 i B8), koji nudi osnovne hranjive sastojke nužne za rast snažne kose. Monolaurin će usporiti ispadanje kose djelujući na enzime  odgovorne za ispadanje kose. Specifična formula s tokoferol nikotonatom, ruscusom i hidroliziranim proteinima pšenice posebno je prilagođena oslabljenoj i umornoj kosi te joj vraća snagu, otpornost i strukturu.

Ducray Neoptide EXPERT serum smanjuje ispadanje i potiče rast kose posebice kod kroničnog ispadanja kose kod žena i muškaraca. Lagan i neljepljiv serum, nije ga potrebno ispirati, a omogućava lako oblikovanje kose.

Sve Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.