Kada se govori o stručnosti na području trepavica, nitko nije poput Lancôme-a, koji pionira u ovom području još od 1967. godine.

Jedna ikona rođena je 2017. obožavana među ženama diljem svijeta, Monsieur Big maskara iz Lancôme-a podigla je trepavice na višu razinu s maksimiziranim volumenom i većim učinkom nego ikad prije. Golim trepavicama pruža 12x veći volumen, a one postaju duže, veće i hrabrije – uz 24-satnu postojanost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lancôme Official (@lancomeofficial)

Ove godine Monsieur Big kreira novi put i predstavlja hrabru stranu svake žene. Kako bi se ostvario najpoželjniji izgled, Monsieur Big maskari pridružila se nova olovka Drama Liqui Pencil: pigmentirana olovka koja se može naoštriti, u vodootpornoj formuli koja se ne razmazuje, a koja dolazi u 2 hrabre i razigrane nijanse.

Pripremite se prijeći granicu velikog volumena hrabrijim izgledom i pogledom otvorenijim no ikad.

Monsieur Big Maskara

Pionir koji pruža XXL trepavice

Kreira veće, dulje, hrabrije – divlje. S Monsieur Big maskarom, Lancôme je redefinirao beskompromisno odvažne trepavice maskarom koja pomiče granice.

Obogaćena voskom i vezujućim polimerima, ikonična Monsieur Big formula veže se na trepavice kako bi osigurala nadogradivi XXL volumen. Veće, odvažnije trepavice u samo jednom kremastom kliznom potezu- trepavice dobivaju do 12 puta više volumena.

Velika mekana četkica

Pomaknite granice, podignite trepavice na sljedeću razinu; Monsieur Big instantno postiže dramatičnu promjenu zahvaljujući svojoj velikoj, mekoj četkici. Bočica sadrži formulu, a na četkici izlazi idealna doza za nanošenje. Mekana, valovita vlakna obavijaju i premazuju svaku trepavicu izvanrednom mekoćom, obećavajući glatko nanošenje bez napora.

Dugotrajna 24-satna postojanost

Monsieur Big maskara čuva leđa svakoj ženi te ostaje besprijekorna do 24 sata bez grudanja ili razmazivanja. Testirana pod oftalmološkom kontrolom, njen efekt mega volumena pogodan je za osjetljive oči te za nositelje kontaktnih leća.

Nova Drama Liqui Pencil

Od većeg volumena do odvažnog pogleda

Dovedite svoje oči na novu razinu s ​​novom olovkom Drama Liqui Pencil u 2 razigrane nijanse. Nova, hrabrija inovacija za oči, olovka u gelu koju možete sigurno naoštriti, ostaje ugodna i postojana cijeli dan.

Dostupna je u dvije neodoljive nijanse: intenzivno crnoj (# 01 Café Noir) te toploj, smeđoj nijansi(#02 French Chocolate).

Vrijeme je za akciju

 Više je Više

Zendaya postaje snažnija i odvažnija

Proizvod je dostupan na Douglas.hr, Douglas i Müller poslovnicama.*

Drama Liquid Pencil – 168,30 kn