Stiglo je proljeće, a s njim i nove radosti. Dani postaju duži i sunčaniji stoga je ovo pravo vrijeme za boravak u prirodi, uživanje na svježem zraku i bavljenje sportom i rekreacijom. Bilo da se radi o bicikliranju, trčanju, planinarenju ili rolanju, Decathlon pod jednim krovom nudi vrhunsku opremu po pristupačnim cijenama za više od sedamdeset sportova kako bi bavljenje sportom bilo dostupno svima.

dec

bicNajprodavaniji Decathlonov bicikl uz doživotno jamstvo

Vrijeme je idealno za vožnju biciklom po brdskim stazama i uskim putovima. Od sada je i ova vrsta aktivnosti znatno jednostavnija uz najprodavaniji Decathlonov bicikl B’TWIN BB ROCKRIDER 340 (1499,00 kn). Udobnost i učinak osjećaju se već pri prvoj vožni koja će zadovoljiti kriterije i onih najzahtjevnijih. Sigurni brdski bicikl namijenjen je mlađima i starijima zato što se u Decathlon trgovini nudi u pet različitih veličina. Užitak u vožnji sigurno doprinosi i lagan okvir od ojačanoga aluminija te činjenica da Decathlon doživotno jamči za okvir, lulu i volan ovoga bicikla.

Potpuna oprema za trčanje za manje od 200 kn

ekkiden

Majica, hlače do koljena i tenisice su sve što je potrebno da bi se započelo s trčanjem. Upravo su ovi proizvodi dostupni po ”proljetnoj“ cijeni od 199,00 kuna. Tenisice za trail trčanje Kapteren Discover idealne su za sve vrste staza, a njihova lakoća čini ih idealnim za otkrivanje trčanja u prirodi. Ekiden moderna majica kratkih rukava omogućava brzo sušenje zahvaljujući tehnologiji Equarea. Uz Ekiden sprinter hlače za trčanje ovi se kvalitetni proizvodi mogu nabaviti po iznimno povoljnoj cijeni kako bi i trčanje bilo dostupno svima.

ruksakRevolucionarni ruksak Arpenaz 10 Quechua

Nakon duge i hladne zime, napokon dolaze topliji dani koji su idealni za duge proljetne šetnje. Kako bi se spriječilo brzo umaranje Decathlon nudi iznimno lagan i dobro raspoređen ruksak Arpenaz 10 Quechua. Revolucionarni ruksak, novog dizajna s poboljšanim materijalima dostupan je za 23,99 kuna te je prilagodljiv svim uzrastima.

roleSigurno rolanje za najmlađe

Rolanje je izvrsna aktivnost za zabavnu i veselu dječju igru tijekom koje djeca stječu kondiciju i jačaju tijelo. Za uspješno je rolanje osim ravne staze i lijepog vremena potreban i par rola te kaciga. Juniori od šest do deset godina odlično će se snaći na Play 5 Oxelo rolama (229,00kn), a igra će biti sigurnija uz Play 3 Oxelo kacigu (75,99kn). Naši najmlađi s ovom kvalitetnom i inovativnom opremom mogu se u potpunosti prepustiti uživanju u prvim doživljajima rolanja.