koncept

Čak i oni koji ne vole toliko čitati, na godišnjem odmoru odaberu barem jednu knjigu. A oni koji vole, putna torba vjerojatno je krcata naslovima u kojima će uživati na plaži. Bez obzira koji ste tip, ove knjige pročitat ćete u jednom dahu i uz njih doživjeti pravo ljetno opuštanje. Evo s kojim vas naslovima u suradnji s Koncept izdavaštvom uskoro darujemo na našoj Facebook stranici!

Tajnovita uvala u Hrvatskoj

Poznata spisateljica romantičnih priča, Julie Caplin rado naslove svojih knjiga temelji na gradovima i državama diljem svijeta. Drago nam je da se na njenoj listi našla i naša Hrvatska. Kroz knjigu ćete otploviti na našu obalu, uživati u ljetnom suncu, blistavom tirkiznom moru i romansi koja ostaje neizvjesna do posljednjeg trenutka. Nećete je moći ispustiti iz ruku.

Maddie Wilcox realistična je, praktična i razumna žena kojoj se pruži prilika za ljetni posao na luksuznoj jahti i jednostavno ga ne može odbiti. Doduše, očekuje ju posluživanje otmjenih gostiju… ali obilaženje jadranskih otoka to će nadoknaditi – osobito jer je jedan od gostiju i Nick, brat njezine najbolje prijateljice Nine.

Iskre frcaju na sve strane kada se Nick i Maddie upoznaju, ali ona naprosto ne može vjerovati da je ta samoživa budala Ninin rod. No u predivnoj tajnoj uvali, dalje od očiju užurbane svakodnevice, Maddie i Nick otkrivaju da imaju mnogo više zajedničkoga nego što su prvotno mislili…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Koncept izdavaštvo (@konceptizdavastvo)

Priča o jednoj obitelji

U labirintu uskih uličica popločanih bijelim kamenom, razdragana se djeca igraju dok ih opijaju mirisi sviježe opranog veša i arome vrelog umaka od rajčice. Jedno od njih je i Marija, djevojčica tamne puti i buntovne naravi. Za njom trče i njezina dva brata, bezbrižno se osmjehujući i uživajući u igri s prijateljima. Među njima je i Michele, koji je uvijek tu za nju, spremno čekajući da je zaštiti. Sasvim polako, neprimjetno, njihovo prijateljstvo prerasta u iskrenu ljubav.
Kada se suoči s teškim gubitkom, Marija će morati pronaći način savladati zabranjene osjećaje prema Micheleu jer je sjeme mržnje zavadilo njihove obitelji. Od tog će se trenutka sve promijeniti, a život dobiti novi, neočekivani smjer. U siromašnim kvartovima juga Italije u kojima se tradicija rađa i umire, a pravila i običaji oblikuju stoljećima, može li čovjek zaista prevladati sve prepreke i ostvariti snove bez osvrtanja na prošlost?

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 26. srpnja je Arijela Mišić i prijateljica koju je tagirala. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. 🙂 Hvala svima na sudjelovanju!