Potpuno nova knjiga luksuznog branda za užitak – LELO otkriva tajne industrije seksualnih igračaka i daje nam priliku osluhnuti razgovore koji se događaju iza zatvorenih vrata kompanije.

Knjiga “Diary of a Sex Toy Tester” prati stvarni put anonimne zaposlenice tvrtke koja se bavi seksualnim wellnesom. Knjiga je prepuna istinitih i autentičnih anegdota koje zaposlenici službe za korisnike čuju kada kupci traže pomoć pri kupnji seksualnih igračaka. A da ne spominjemo sve vrste pritužbi (koje ne biste rekli ni poznatoj osobi), a zaposlenici službe za korisnike ne samo da ih moraju poslušati, nego i riješiti.

U isto vrijeme, zaposlenica prepričava utjecaj koji posao ima na njen seksualni život, u kojem svi očekuju da je seksualna boginja, jer ipak radi u kompaniji za seks igračke. Dok u realnosti, i ona je pomalo nespretna i nervozna kao i svi mi ostali.

Knjiga je dostupna uz svaku kupnju na lelo.com.

“Većina nas u LELO  već je dugo u industriji seksualnih igračaka i tema nam je potpuno poznata. Postoji malo toga što nismo vidjeli ili  čuli, jer kupci su često vrlo iskreni prema nama kada su u pitanju njihovi problemi. Dobro je što napokon možemo otkriti neke tajne koje obično moramo zadržati za sebe.” rekao je LELO stručnjak, Stu Nugent.

“Želio bih naglasiti da iako je sve u knjizi istinito i dogodilo se anonimnoj autorici, na njenim se stranicama ne može prepoznati ništa. Cilj objavljivanja dnevnika nije ponižavanje ili zabava, već uvjeravanje kupaca da, kad je riječ o seksu, nitko zapravo ne zna što točno radi. ”