Osnovni preduvjet za očuvanje zdrave i sjajne kože je adekvatna zaštita od štetnog djelovanja UVA i UVB zraka. Svi znamo koliko UV zračenje kojem smo posebno izloženi tijekom ljetnih mjeseci šteti. Kreme, losioni i ulja za sunčanje predstavljaju obavezan dio brige o koži u ljetnom periodu, ne samo na plaži već i u svakodnevnom izlaganju suncu, na putu do posla, u šetnji… Tada je obavezno zaštititi dijelove tijela koji su direktno izloženi suncu.

mbU BIPI-noj ponudi MY BODY linija za sunčanje možete naći sljedeće proizvode za zaštitu od sunca:

MY BODY mlijeko za sunčanje Pina Colada je izuzetno prikladno za osjetljivu kožu, kao i onu kožu koja još nema podloge od sunčanja. Nudi visoku razinu zaštite, vodootporan je i daje miris osvježavajuće Pina Colada. Pravo Karibi iskustvo!                                                     

MY BODY sprej za sunčanje SPF 30 sadrži visoko kvalitetne UVA i UVB filtere koji osiguravaju visoku i pouzdanu zaštitu od sunčevih opeklina, njeguje i hrani kožu te potiče jednoliko tamljenje, a koži daje preplanulu brončanu boju.

MY BODY sensitive sprej za sunčanje SPF 50 posebno je razvijen za osjetljivu kožu, kao i kožu podložnu alergijskim reakcijama. Nudi vrhunsku zaštitu i 24-satni ovlaživač, a pritom je i vodootporan.

MY BODY sprej za sunčanje za djecu SPF 50 pruža vrlo visoku zaštitu od izlaganja suncu za osjetljivu dječju kožu. Vodootporan je i vrlo brzo se upija. Doživljaj ljeta, i za djecu i za roditelje, može biti bezbrižan, s puno zabave u bez kožnih opeklina od sunca.

MY BODY sredstvo za samotamnjenje trenutačno daje blistav brončani ten lica i tijela. Poboljšani aktivni sastojci kreme osiguravaju brže i postojanije tamnjenje.

MY BODY ulje za sunčanje od kokosa SPF 6 osigurava dugotrajnu preplanulost i daje svilenkasta sjaj koži. Vodootporan je, koži pruža potreban vitamin E i ostavlja ugodan miris svježeg kokosa.

MY BODY losion nakon sunčanja sa Aloe verom, pantenolom i vitaminom E njeguje suncem oštećenu kožu. Hladi i umiruje kožu te dubinski hidratizira kožu.