Najvažniji modni događaj ljeta BIPA FASHION.HR Cruise Collection održat će se od 2. do 4. srpnja u prekrasnom parku na Trgu kralja Tomislava, pod generalnim pokroviteljstvom BIPE.

bipa

U sklopu programa organizatori pripremaju iznenađenje te će 02. srpnja premijerno predstaviti i najnoviju modnu liniju FASHION.HR by eNVy room koja će ovog ljeta osvojiti sve ljubiteljice mode. Dizajnerska mini kolekcija bit će dostupna, po iznimno pristupačnim cijenama, ekskluzivno u svim BIPA trgovinama od početka srpnja, a prvi će ju imati prilike vidjeti upravo posjetitelji na zagrebačkom Tomislavcu.

Vodeći hrvatski dizajneri će predstaviti svoje cruise kolekcije 3. i 4.srpnja, a Aleksandra Dojčinović, ELFS-i Ivica Skoko, Martina Felja, Zoran Aragović samo su neka od imena koje će publika moći vidjeti na jedinstvenoj modnoj pisti u središtu grada, u jednom od najljepših zagrebačkih parkova.

U sklopu BIPA FASHION.HR Cruise Collection po prvi će se put predstaviti i sedam mladih dizajnera koji su ušli u finale velikog regionalnog natječaja LIFT by Perwoll.

Pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, uz dugogodišnje partnere i sponzore, i ove će sezone BIPA FASHION.HR Cruise Collection u tri dana okupiti najjača imena modne i društvene scene.