INOVACIJE U LINIJI PROIZVODA ZA ZAŠTITU OD SUNCA U 2015. – riječ je o sveobuhvatnom programu za njegu kože u ljetnim mjesecima

biothermsunBiotherm je na temelju stručnog iskustva u području biologije kože i utjecaja okoliša na kožu utvrdio da su voda i vjetar dva ključna čimbenika koji pojačavaju osjetljivost kože na UV zrake. Biothermova tehnologija zaštite od utjecaja sunca, mora i vjetra kombinacija je visoke razine zaštite od UVA/UVB zraka i planktona Life Plankton™, koja štiti osjetljivu barijeru kože i pomaže u njezinom obnavljanju.

Za ljetne mjesece, Biotherm je za svoje korisnike razvio dva nova sredstva za zaštitu od sunca dosad neviđeno svježih tekstura:  Novi Aqua Gelée Solaire i Spray Solaire Lacté (30 i 50 ml).

 Novi Aqua Gelée Solaire i Spray Solaire Lacté (30 i 50 ml)

Biotherm predstavlja novi Aqua Gelée Solaire za lice i tijelo: SPF zaštita u obliku laganog gela. Lako se razmazuje, ostavljajući osjećaj svježine i gole kože. Lagana, hidratizirajuća tekstura spreja Solaire Lacté nježno obavija kožu uz trenutačan učinak zaštite.

Biotherm je razvio je tehnologiju kojom se povećava vodootpornost sredstava za zaštitu od sunca i tako smanjuje njihova koncentracija u moru. Proizvod ostaje na koži i ne ispire se u more.

Vanjski čimbenici poput UV zraka, mora i vjetra kožu čine osjetljivijom i ranjivijom uslijed gubitka vode, oksidacijskog stresa i promjene hidrolipidnog sloja.

bio7NOVI AQUA-GELÉE SOLAIRE pruža zaštitu od sunca laganog poput gela. Formula pruža osjećaj gole kože, nije ljepljiva i ne ostavlja bijele mrlje. Koža je osvježena, zaštićena, hidratizirana i meka, bez pretjeranog sjaja.

 Klinički rezultati: zaštita od soli i dehidracijskog učinka vode. Formule ostaju na koži i nakon dva kupanja u trajanju od 20 minuta.

sprejNOVI SPREJ SOLAIRE LACTÉ – Nevjerojatno tekući sprej za jednostavno nanošenje

Tekuća tekstura omogućuje lagano nanošenje i razmazivanje. Hidratacija i zaštita kože uz ugodan osjećaj mekoće i zdrav sjaj.

KLINIČKI REZULTATI: SMANJENA KOLIČINA SOLI NA KOŽI I ZAŠTITA OD DEHIDRACIJSKOG UČINKA VODE

Vodootporna formula: formule ostaju na koži i nakon dva kupanja u trajanju od 20 minuta.

Proizvodi za TIJELO: MLIJEKO, ULJE, DRY TOUCH, GEL, SPREJ

 Proizvodi za LICE: LAKO RAZMAZIVA KREMA, KREMA S MATIRAJUĆIM UČINKOM

dtls bsOd ostalih proizvoda u asortimanu Biotherma također se mogu naći, Brume Solaire Dry Touch koji se na koži gotovo ne osjeća, ne sadrži alkohol, a donosi suhi finiš iznimne mekoće i Crème Solaire Dry Touch – kombinacija efekta ‘gole’ kože, prozračne nevidljive teksture i zaštite zahvaljujući sustavu unaprjeđenih filtara.

LAIT CORP SOLAIRE HYDRATANT SPF15 200ML ~ 203 hrk

LAIT CORP SOLAIRE HYDRATANT SPF30 200ML ~ 203 hrk

LAIT CORP SOLAIRE HYDRATANT SPF50 200ML ~ 203 hrk

LAIT CORP SOLAIRE HYDRATANT SPF30 400ML ~ 279 hrk

AFTERSUN LOTION ~ 220 hrk

SPRAY SOLAIRE LACTÉ SPF 30 200 ml ~227 hrk

SPRAY SOLAIRE LACTÉ SPF 50 200 ml ~ 227 hrk

AQUA-GELÉE SOLAIRE SPF 30 150 ml ~227 hrk

CREME SOLAIRE DRY TOUCH VISAGE SPF30 T50ML ~ 195 hrk

CREME SOLAIRE DRYTOUCH VISAGE SPF50 T50ML ~ 195 hrk

BRUME SOLAIRE DRY TOUCH ATO150 SPF30 ~ 215 hrk

 Biothemova linija za zaštitu od sunca, dostupna je u MÜLLER parfumerijama.