Biotherm Homme predstavlja  Aquapower 72H, svoj prvi koncentrirani proizvod za njegu kože sa sastojcima iz ledenjaka koji hidratizira i do 72 sata.

Aquapower 72H za muškarce u pokretu

aquaNajpostojaniji proizvod za hidrataciju iz linije Aquapower pomiče sve granice, sprječavajući isušivanje kože i do 72 sata nakon nanošenja, poručuju iz Biotherma.

NOVI Aquapower 72H s dubinskim djelovanjem hidratizira kožu i sprječava nestanak vlage, štiteći je od dehidracije i štetnih vanjskih čimbenika poput onečišćenja, vrućine i vlage koji je mogu isušiti.

Tehnologija Aquapower 72H temelji se na ekstraktu glacijalnog mikroorganizma P. Antarctica, koji je otkriven u ledu Antarktika. U uvjetima smrzavanja, ovaj mikroorganizam proizvodi glikoprotein, koji mu omogućuje zadržavanje vode, što je ključno za njegovo preživljavanje.

bioKod Aquapower 72H, ekstrakt P. Antarctica kombiniran je s agensima za dubinsku hidrataciju – manozom i hijaluronskom kiselinom te s regenerativnim Life Planktonom™, u cilju održavanja prirodnih rezervi vode u koži.

Sprječava dehidraciju kože do 72 sati, djelujući poput osvježavajućeg napitka s ledom.

Tekstura inovativnog hidratatora Aquapower 72H iz Biothermove linije za muškarce nevjerojatno je prozračna i fluidna. Gelasto-kremasta tekstura omogućuje postojanu hidrataciju uz osjećaj intenzivne svježine.

Zaštitno lice linije AQUAPOWER 72H u 2015. godini je Bixente Lizarazu, čovjek koji ne voli rutinu.

nog

„Ne volim rutinu. Ležanje na plaži mi je dosadno. Za mene je more istinsko igralište na kojem se odvija život.“

Nakon ostvarenja najveće pobjede koju nogometaš može zamisliti, postavlja se pitanje: A što sada? Srećom, osvajač titule svjetskog prvaka Bixente Lizarazu je sve samo ne pasivan. Kao strastveni surfer, već više od 15 godina ambasador je Europske zaklade surfera (Surfrider Foundation Europe), posvetivši se zaštiti europskog obalnog područja. Osnovao je i vlastitu zakladu, Liza pour une mer en bleu, kako bi prikupio sredstva za sanaciju posljedica ekološke katastrofe koju je prouzročilo izlijevanje nafte iz tankera Prestige. Prema njegovim riječima, samo obavlja svoju dužnost.

„Često sam na moru ili u planinama. Kada aktivno provodite dan, odličan je osjećaj imati nešto što hidratizira kožu i čini je elastičnijom.”

Preporučena cijena za AQUAPOWER 72H POT50ML iznosi 306 kn.

Novi proizvod biti će dostupan  u parfumerijama od svibnja.