Iako je zadnjih nekoliko dana proljeće odlučilo napraviti kratku pauzu i ogrnuti nas u nijanse sive, svijet mirisa dodaje nam malo boje i proljetnog duha.

Giorgio Armani predstavlja novi miris MY WAY PARFUM, čime otvara novo poglavlje MY WAY priče.

„I am what I live” u središtu je filozofije mirisa.
On utjelovljuje novu viziju ženstvenosti koja je istodobno duboka, ali i slobodna duha. Poziva na otkrivanje novih obzora i kreiranje vlastitog puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

MY WAY PARFUM svojim drvenastim i puderastim notama donosi novu i intenzivnu interpretaciju prepoznatljive MY WAY linije. Svijetle i osunčane note tuberoze koje čine temelj linije mirisa u kontrastu su sa zapanjujućim plavim nijansama cvijeta Iris pallida. Međuigra blistavosti i intenziteta glavna je odlika ovog mirisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

Linija MY WAY zamišljena je kao miris nove generacije koji pobuđuje znatiželju, a ovu ideju utjelovljuje žena koja sama kroji svoj put kroz svijet i živi vođena vlastitom vizijom života.

Žena koja je odlučila iskusiti sve što joj život pruža. Proživljavanjem takvih bitnih iskustava produbljuje doticaj sa svojom pravom „ja”.

Upravo Sydney Sweeney kao novo zaštitno lice utjelovljuje mirisnu viziju i daje vlastitu perspektivu poznate „I am what I live“ filozofije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)


Uronite u svijet nezaboravnih mirisnih iskustava.

Američka glumica i producentica Sydney Sweeney novo je lice linije MY WAY. Proslavila ju je uloga Cassie Howard u popularnoj HBO-ovoj srednjoškolskoj dramskoj seriji EUFORIJA. Prema podacima iz 2022., riječ je o drugoj najgledanijoj HBO-ovoj seriji od 2004., čija se treća sezona upravo prikazuje. Zbog uloge u seriji EUFORIJA Sydney Sweeney nominirana je za nagradu Primetime Emmy za 2022. u kategoriji najbolje sporedne glumice u dramskoj seriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

MY WAY PARFUM puderasti je miris cvjetnih i drvenastih nota koji odlikuje kontrast svijetlih i osunčanih nota tuberoze te zapanjujuće plave nijanse cvijeta Iris pallida. Sadržava fine sastojke, od kojih su neki iz održivog uzgoja i dobiveni primjenom najnaprednijih i temeljitih tehnika ekstrakcije.

Miris započinje svježim gornjim notama citrusa. Svoju iskričavost i energičnost duguje ulju bergamota iz talijanske regije Kalabrija i cvijetu naranče iz Egipta.  Nota cvijeta naranče dobivena je primjenom suvremene inačice drevnog procesa ekstrakcije s pomoću masti zbog čega se odlikuje spojem bogatstva i složenosti cvijeta naranče te snage i energije tog voća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

MY WAY PARFUM otkriva novo, intenzivno srce. U njemu se sljubljuju kremasta i osunčana svojstva srca tuberoze absolut iz Indije i cvijeta Iris pallida, stvarajući odvažan, zapanjujući i ženstven učinak. Spomenute note naglašene su toplim i senzualnim mirisom ambrette s mošusnim notama koja se dobiva iz sjemenki hibiskusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

Linija MY WAY zamišljena je kao miris nove generacije koji pobuđuje znatiželju, a ovu ideju utjelovljuje žena koja sama kroji svoj put kroz svijet i živi vođena vlastitom vizijom života. Žena koja je odlučila iskusiti sve što joj život pruža. Proživljavanjem takvih bitnih iskustava produbljuje doticaj sa svojom pravom „ja”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

MY WAY PARFUM obuhvaća takav širok pogled na svijet i ideju ispisivanja vlastite životne priče.

Ovaj novi zamamni miris djelo je majstora parfimera Carlosa Benaïma (IFF) koji je osmislio i originalni miris MY WAY.

Nova bočica mirisa MY WAY PARFUM može se ponovno puniti i pruža očaravajući kontrast tamnoplavog čepa i živahne ružičaste tekućine. Bočica je obavijena nijansama koje se prelijevaju u rasponu od plave boje poput tinte do blistave ružičaste boje.

MY WAY PARFUM, kao i svi mirisi iz linije MY WAY, ekološki je prihvatljiv, što je u skladu s dugogodišnjom obvezom održivosti Giorgija Armanija. Dugovječna bočica mirisa MY WAY PARFUM može se ponovno puniti. Pri stvaranju mirisa Giorgio Armani prednost daje prirodnim sastojcima koji se odgovorno nabavljaju preko programa koji se temelje na načelima poštene trgovine, u suradnji s lokalnim nevladinim organizacijama.

Smatram da iskustva koja nas obogaćuju i omogućuju stvarni napredak nastaju međusobnim prožimanjem kultura”, Giorgio Armani