Sjajni glazbenici Ansambla Antiphonus zaključuju iznimno uspješnu koncertnu sezonu nastupom 1.7. u Klovićevim dvorima u Zagrebu i ugošćuju svjetske glazbene zvijezde – “Stingova lutnjista” Edina Karamazova i tenora svjetskoga glasa Krešimira Špicera u koncertu koji ne smijete propustiti

 Pripremio: Damir Demonja

antiphonusNaš sjajni Ansambl Antiphonus nakon iznimno uspješne koncertne sezone priprema ljetnu turneju s najljepšim stranicama glazbenog baroka. Gostovanje na Festivalu rane glazbe u Beogradu, potom nastupi u Novom Sadu, Slavonskom Brodu te – u srijedu 1.7. u 21:00 – veliki finale u Klovićevim dvorima na Gornjem gradu u Zagrebu.

A na programu glazba “s Neba i iz Pakla glazbenog Seicenta“: Najbolje od Uccelinija, Cavallija, Vivaldija, Monteverdija i dr. – u izvedbi vrsnih glazbenika Ansambla Antiphonus i još dvije glazbene zvijezde:

“Stingova lutnjista” Edina Karamazova – koji nakratko prekida snimanje svoga već petog CD-a i pridružuje se Ansamblu Antiphonus na ljetnoj turneji, te sjajnog tenora Krešimira Špicera koji u Hrvatsku stiže nakon novih međunarodnih uspjeha – i to ni više ni manje nego iz milanske Scale!

Nakon nastupa u Zagrebu, Antiphonus nastavlja glazbeno putovanje prema jugu te gostuje na Dubrovačkim ljetnim igrama – stoga je ovo posljednja prigoda za susret s ovim vrsnim glazbenicima.

“Dođite, jer – glazba je slatka muka!”, na poslovično duhoviti način koncert najavljuje “strogi član” žirija TV-showa Maestro, umjetnički voditelj Tomislav Fačini te poziva sve ljubitelje vrhunske glazbe da nikako ne propuste ovu glazbenu poslasticu.

Cijena ulaznica na dan koncerta je 100 kn, ali ih u pretprodaji možete osigurati za samo 70 kn na www.ulaznice.hr ili na info pultu Muzeja za umjetnost i obrt (ut-sub 11-20, ned 10-14). Za umirovljenike, studente i obitelji preko 3 člana – poseban popust i ulaznica za samo 45 kn.

Špicer, Karamazov i glazba “s Neba i iz Pakla glazbenog Seicenta“… Najbolje od Uccellinija, Cavallija, Vivaldija i Monteverdija u izvedbi sjajnih glazbenika Ansambla Antiphonus.

Koncert koji jednostavno – ne smijete propustiti!