Međusobno podržavanje domaćih modnih brendova, ali i ponovno vraćanje sjaja domaćoj proizvodnji i dizajnu rezultirali su još jednom divnom suradnjom. Modni brend stilistice i modne savjetnice Alme Premerl Zoko, ALMAfashion,  od sada je dostupan i u prodajnoj mreži kultnih Jadran čarapa.

 

View this post on Instagram

 

Od danas su obavezne maske, nosite li nešto šik??! Ako tražite nešto takvo za vas su #almafashion #capsule covid_19 haljine i majice. Riječ je o modelima koji imaju stiliziran ovratnik koji se po potrebi pretvara u maskicu. Svi komadi su napravljeni od 100% pamuka, a maskica je od dva sloja pamučne tkanine. Uz ženske modele koje od danas OBAVEZNO nose @mirta_zecevic @malamadafakat @barbaravickovic napravila sam i PRVE MUŠKE modele. Premijerno ih je danas isfurao moj #soulmate #fotonikolazoko #zivotjelijep #modanijenestala #novakolekcija #almafashion dostupna u @jadran_carape @sinjorina374 #fashionandart @dubravkajelencic #showroom @adriana.stres #kupujmohrvatsko #madeincroatia #stylingbyalma #modnialmanah #dizajnbyalmapremerlzoko

A post shared by ModniAlmanah (@modnialmanah) on

  • „Nekako je to bio logičan slijed- odjeća koja laska svakom tipu građe tijela, kakav je ALMAfashion modni brend i veliki izbor čarapa i baznog rublja, domaće proizvodnje lijepo se upotpunjuju i pružaju suvremenoj urbanoj ženi da se na jednoj modnoj adresi odjene u potpunosti“ – rekla je stilistica i dizajnerica Alma prilikom promocije ove suradnje.

Fuzija mode i domaće proizvodnje svečano je predstavljena na najnovijoj adresi Jadran čarapa- Frankopanskoj 2b (ALMAfashion možete kupiti još u Vlaška 27 i u centru Pule)  na kojoj se od jučer mogu kupiti i jedinstvene  ALMAfashion ‘Korona’ haljine i tunike koje su nakon samo nekoliko dana od predstavljanja postale pravi modni hit. Naime, modeli koji su osmišljeni tako da im se stilizirani ovratnik pretvori u masku praktična su rješenja za sve one koji vode brigu o svojem zdravlju i zdravlju najbližih želeći biti lijepo odjeveni.  Za one koje vole modne detalje- ALma je predstavila i pamučne maskice koje su napravljene od tkanina koje dominiraju kolekcijom.

 

View this post on Instagram

 

Totalni hit…haljine pokrivalice sa stiliziranom maskom za lice..PREPORUKA ❤️❤️❤️❤️ bravo @modnialmanah #almafashion

A post shared by Barbara Vicković (@barbaravickovic) on

Na promociji  ljetne kolekcije ALMAfashion bile su modne urednice, ali i ljubiteljice ovog modnog potpisa-mahom glumice, Mirta Zečević, Barbara Vicković, Vlasta Ramljak, Dajana Čuljak, Mada Peršić i Matija Prskalo. Iako je ALMAfashion ženski modni brend, Alma je u ovoj sezoni napravila i presedan – majice sa stiliziranom maskom/ovratnikom i za muškarce!

 

View this post on Instagram

 

Sunce, more, Hvar i outfit u kojem se osjećam lijepo..☀️☀️☀️☀️☀️ @modnialmanah #almafashion @hvar #lovehvar

A post shared by Mirta (@mirta_zecevic) on

Sve detalje i novitete o kolekciji saznajte na https://www.facebook.com/Alma-fashion-897463570302357/

Foto: Nikola Zoko