Najljepši, najmirisniji pokloni, koji će oduševiti i  Grincheve,  dolaze upravo iz L’Erbolaria.

13. prosinac, 2023. – Nećemo lagati, svi volimo dobiti mali znak pažnje koji nas može razveseliti. Također, volimo i davati poklone nama dragim osobama i, koliko god nam se činilo da ih dobro poznajemo, uvijek smo u strahu da ćemo možda koji put i pogriješiti.

Kada je L’Erbolario u pitanju i kad samo pomislimo na čarobne mirise njihovih linija, jasno nam je da je greška ravna nuli! Još k tome dodajte poklon u elegantnoj, metalnoj kutiji za višekratnu upotrebu ukrašenoj ekskluzivnim uzorkom povodom 45. rođendana L’Erbolaria i pogodili ste točno ‘u sridu’! Idealan odabir za darove s efektom praktičnosti i iznenađenja!


4 čarobne beauty kutije

Prva je Beauty kutija DUO Iris, za ljubitelje puderastih nota s gelom za tuširanje i kremom za tijelo iz linije Iris čiji topao i senzualan miris ostavlja opojni trag i intenzivnu aromu.

Beauty kutija DUO Papavero s gelom za tuširanje i kremom za tijelo iz linije Papavero bogata je punim misterioznim mirisom maka, a zavodljive note dolaze od indijske davane i vodenog jasmina. Oduševit će one koji vole cvjetne mirise.

Beauty kutija DUO Assenzio s gelom za tuširanje i kremom za tijelo iz linije odiše šarmom aromatičnih nota pelina dajući ugođaj iznimno laganog mirisa. Za nju i njega, pa ga možete pokloniti i dobrom prijatelju.

Beauty kutija DUO 3 Rosa s gelom za tuširanje i kremom za tijelo iz linije 3 Rosa širi čudesne mirisne note galske ruže, crvenog papra i vrtnog sljeza čiji miris promjenjivih i bogatih tonova naglašava zavodljivost svake žene i ženstvenu eleganciju, ali i lukavu žensku prirodu.

Sve L’Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te na Pharmeria online platformi.