Ove blagdane Kiehl’s se udružio s Icinorijem, kreativnim bračnim parom koji čine muž i žena koji su se specijalizirali za rad
po narudžbi u umjetnosti, modi i izdavaštvu, s ciljem dizajniranja kolekcije u limitiranom izdanju. Dizajn je inspiriran
stvaranjem animiranog svemira uzbudljivog, velikodušnog i blagdanskog duha. Ekskluzivan asortiman proizvoda sadrži četiri Kiehl’sove omiljene formule za njegu kože.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiehl’s Hrvatska (@kiehls.hr)

Od 1851. Kiehl’s je inspiriran pružanjem stručnog znanja zajednici o njezi kože, učinkovitih proizvoda i specijaliziranih usluga kao i individualnog pristupa svakom tipu kože. Ove godine Kiehl’s potiče sve da podijele čudesan doživljaj Kiehl’sa sa svojim najmilijima. Icinori se pridružuje Kiehl’sovoj dugogodišnjoj tradiciji partnerstva s nekim od najistaknutijih i najpoznatijih svjetskih umjetnika kao što su Jeff Koons, Mickey, KAWS, Kenny Scharf, Peter Max, Jeremyville, Kate Moross i Janine Rewell.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiehl’s Hrvatska (@kiehls.hr)

Super Multi-Corrective Cream krema za lice –  Kiehl’s pouzdana višenamjenska hidratacijska krema ponovno je u blagdanskoj ponudi. Ova luksuzna krema s višestrukim djelovanjem pomaže smanjiti i spriječiti sedam vidljivih znakova starenja kože.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask maska za lice – Vaše će se pore otvoriti ovim provjerenim Kiehl’s klasikom koji koristi amazonsku bijelu glinu pravedne trgovine za smanjenje začepljenih pora od nečistoća i onečišćenja.

Calendula Herbal-Extract Toner tonik za lice – Ovaj toner prikladan je za sve tipove kože s formulom od latica nevena i ekstraktom korijena čička za nježno čišćenje i za mladolikiji izgled kože kože.

Ultra Facial Cream krema za lice –  Kiehl’s #1 hidratantna krema pruža 24-satnu hidrataciju, savršenu za zimsko vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiehl’s Hrvatska (@kiehls.hr)

Uz mogućnost pružanja hidratacije u najhladnijim uvjetima, ove blagdane poklonite hidratiziranu kožu.

O umjetnicima
Icinori, sastavljen od jedne duše s dvjema (pametnim) glavama, četirima (vještim) rukama i dvadeset (neusporedivih) prstiju, koji pripadaju francusko-španjolsko-japanskoj umjetnici Mayumi Otero i francuskom umjetniku Raphaëlu Urwilleru. Osnovali su Icinori 2007. godine i od tada, kao poslovni i životni partneri, zajedno putuju, istražuju, promatraju, ilustriraju i crtaju s pažnjom za detalje koja ostavlja bez daha. Njihov rad predstavljen je u časopisima Le Monde, Télérama, Les Inrockuptibles, The New York Times, Wired, The New Yorker, Forbes, Feuilleton i XXI te u legendarnom časopisu Variety. Kao umjetnici u carstvu osjetila, dvoje partnera izlaže svoje radove u Londonu, Tokiju, Bologni, Barceloni, Parizu i Seulu, a da sami nikada nisu stvarno izlagali.