Prenosimo vam intervju sa dr. sc. Retom Peiranom, voditeljem laboratorija u Beiersdorfu, odjela NIVEA MEN.

reto“Jako me veseli što sam dio tima koji stoji iza NIVEA MEN kreme koja predstavlja revoluciju u njezi muškaraca. NIVEA, svjetska broj jedan marka na području njege kože napravila je veliki korak u demokratizaciji njege muške kože. Ova krema savršen je alat za muškarce koji brinu o svojoj koži i žele najbolje za sebe: na jednostavan, intuitivan i vrlo muževan način.”

NIVEA MEN razumije muškarce iz cijelog svijeta i upravo smo njima namijenili ovaj proizvod, poseban od formule do pakiranja. Svaki muškarac ima više samopouzdanja kad se osjeća dobro – zato smo i napravili kremu koja se koristi brzo i jednostavno te koja hrani i njeguje kožu. Muškarcima nikad nije bilo ovako lako izgledati dobro i osjećati se dobro!”

Koji je razlog za razvoj NIVEA MEN kreme?

Razlog je taj što mnogi muškarci koriste obične, svenamjenske kreme ili čak proizvode namijenjene za žensku kožu. Na kraju nisu baš sretni rezultatima jer te formule koža ne upija brzo, a na njoj ostaje masni ili ljepljivi sloj.

Koje su razlike između muške i ženske kože?

U usporedbi sa ženskom, muška koža je do 20 posto deblja. Dakle, muškarcima trebaju formule i aktivni sastojci koji prodiru brže i dublje u kožu. Nadalje, muška koža je masna: ima veće pore i proizvodi oko 30 do 50 posto više sebuma od ženske kože. Budući da su mnogi proizvodi za njegu bazirani na formulama voda-u-ulju, razvili smo posebnu kremu za muškarce koja će zadovoljiti potrebe njihove kože.

Zbog čega je NIVEA MEN krema tako snažna?

Lagana i nemasna formula s vitaminom E superbrzo se upija i ostavlja dobro hidratiziranu kožu koja izgleda zdravo. Krema ima svjež, muževan miris i može se koristiti za lice, tijelo i ruke.

Zašto je vitamin E tako poseban?

Izuzetno učinkovit vitamin E kojeg koristimo u NIVEA MEN kremi antioksidans je topljiv u mastima i esencijalan je za održavanje zdravlja kože. Kako ova krema pruža zaštitu od slobodnih radikala koji mogu doprijeti do epiderme, savršen je sastojak od kojeg koža izgleda nahranjeno i njegovano.

Kako biste opisali glavne prednosti NIVEA MEN kreme?

Jednostavnost upotrebe. Lagana i nemasna krema. Dugotrajna hidratacija. Svjež, muževan miris te pakiranje koje je napravljeno upravo za muške ruke: reljefni poklopac te prstenasta izbočenja omogućuju sigurno i lako rukovanje.